Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Asiakkaille tiedoksi - Santasportin lämminvesialtaita puhdistetaan bakteerilöydöksen takia

Artikkelin sis√§lt√∂: 

Santasport Lapin Urheiluopiston kylpyl√§n l√§mminvesialtaissa ja vesij√§rjestelm√§ss√§ on havaittu vaihtelevia m√§√§ri√§ legionella-bakteereja. L√∂yd√∂s on tehty matkanj√§rjest√§j√§n vuositarkastukseen liittyv√§ss√§ erityisess√§ n√§ytteenotossa, jossa tutkitaan erityisesti legionella-bakteerien esiintymist√§ kiinteist√∂n vesij√§rjestelm√§ss√§. Veden laatua kiinteist√∂ss√§ tarkkaillaan normaalisti kaupungin terveystarkastajien toimesta, suomalaisten s√§√§d√∂sten mukaan. 

Näytteet on otettu kylpylän altaista ja vesijärjestelmästä. Näytteet on analysoitu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella. Viimeisimmät, täydennetyt tulokset on saatu 5.3.2018, kello 17.00.

Rovaniemen kaupungin terveystarkastajan suosituksen mukaisesti kylpylän lämminvesialtaat on suljettu perjantaina, kello 17.30 ensimmäisten tulosten saavuttua. Tarvittavat puhdistustoimenpiteet on aloitettu.

Kylpyl√§ss√§ ovat auki toistaiseksi ainoastaan 25 metrin allas, lastenallas ja kylm√§vesiallas. Altaat saadaan avattua, kun allasveden k√§ytt√∂turvallisuus on saatu varmistettua. 

Santasport Lapin Urheiluopisto pahoittelee tilanteen aiheuttamaa h√§iri√∂t√§ kylpyl√§n palveluissa. Santasport seuraa tilannetta ja tiedottaa muutoksista.    

Lisätietoa:
Toimitusjohtaja / Santasport Finland Oy
Juha Seppälä
puh. 0400 377 595
juha.seppala@businessrovaniemi.fi