Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Asiakkaille tiedoksi - Santasportin lämminvesialtaita puhdistetaan bakteerilöydöksen takia

Artikkelin sisältö: 

Santasport Lapin Urheiluopiston kylpylän lämminvesialtaissa ja vesijärjestelmässä on havaittu vaihtelevia määriä legionella-bakteereja. Löydös on tehty matkanjärjestäjän vuositarkastukseen liittyvässä erityisessä näytteenotossa, jossa tutkitaan erityisesti legionella-bakteerien esiintymistä kiinteistön vesijärjestelmässä. Veden laatua kiinteistössä tarkkaillaan normaalisti kaupungin terveystarkastajien toimesta, suomalaisten säädösten mukaan. 

Näytteet on otettu kylpylän altaista ja vesijärjestelmästä. Näytteet on analysoitu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella. Viimeisimmät, täydennetyt tulokset on saatu 5.3.2018, kello 17.00.

Rovaniemen kaupungin terveystarkastajan suosituksen mukaisesti kylpylän lämminvesialtaat on suljettu perjantaina, kello 17.30 ensimmäisten tulosten saavuttua. Tarvittavat puhdistustoimenpiteet on aloitettu.

Kylpylässä ovat auki toistaiseksi ainoastaan 25 metrin allas, lastenallas ja kylmävesiallas. Altaat saadaan avattua, kun allasveden käyttöturvallisuus on saatu varmistettua. 

Santasport Lapin Urheiluopisto pahoittelee tilanteen aiheuttamaa häiriötä kylpylän palveluissa. Santasport seuraa tilannetta ja tiedottaa muutoksista.    

Lisätietoa:
Toimitusjohtaja / Santasport Finland Oy
Juha Seppälä
puh. 0400 377 595
juha.seppala@businessrovaniemi.fi