Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Haku Valmentajan ammattitutkintoon ja Hierontakurssille käynnissä nyt!

Artikkelin sis√§lt√∂: 

 

 

Valmentajan ammattitutkinto, 45 op

Haku Valmentajan ammattitutkintoon on käynnissä!

Haluatko kehittää osaamistasi valmentajana? Koulutuksessamme huomioidaan kokonaisvaltainen valmennusnäkökulma, joukkue- ja yksilölajit sekä ravintovalmennus.

Koulutuksen suorittanut kykenee toimimaan valmentajana ja kehitt√§m√§√§n valmennuksen toimintaymp√§rist√∂√§. Koulutuksessa keskityt√§√§n my√∂s valmennustilanteiden turvallisuuden edist√§miseen sek√§ oman valmennusosaamisen arviointiin. Koulutuksen suorittanut kykenee ajattelemaan urheilijal√§ht√∂isesti, urheilijan kehityst√§ tukien ja seuraten. 

Koulutus j√§rjestet√§√§n aikav√§lill√§ 21.9.2017-27.5.2018 (8 l√§hijaksoa). Koulutuksen l√§hijaksot (4 vrk) ovat noin kerran kuukaudessa. Opintojen laajuus on 45op, joka sis√§lt√§√§ l√§hi- ja et√§opiskelun. Lis√§ksi opiskelijalla on mahdollisuus majoittua ja ruokailla l√§hijaksojen aikana edulliseen opiskelijahintaan.

Haku päättyy 18.8.2017.

Hakulomakkeen ja lis√§tietoja Valmentajan ammattitutkinnosta l√∂yd√§t t√§√§lt√§!

 

 

Liikkujan ja urheilijan hierontakurssi 85 osp

Opiskele hierojaksi urheilun ytimessä - haku koulutukseen käynnissä nyt!

Koulutus käynnistyy 28.8.2017 ja kestää 9 kk.

Liikkujan ja urheilijan hierontakurssi on hierojan ammattitutkintoon valmentava koulutus. P√§iv√§opiskeluina tapahtuvat opinnot painottuvat liikkujan ja urheilijan lihashuoltoon ja hoitomenetelmiin, sek√§ ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan. Koulutus sis√§lt√§√§ mm. avoimen yliopiston liikuntal√§√§ketieteen perusopintojen luennot. Voit yhdist√§√§ hierojan ammattitutkinnon my√∂s valmentavan koulutukseen ja valmentajan ammattitutkinnon koulutukseen! 

Saat hyvät jatko-opiskeluvalmiudet mm. liikunta- tai fysioterapia-alan koulutuksiin.

Haku koulutukseen päättyy 18.8.2017.

Hakulomakkeen ja is√§tietoja Hierojakurssista l√∂yd√§t t√§√§lt√§!