Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Lapin Urheilugaala 13.1.2018 klo 18.00

Artikkelin sisältö: 

Kaikille urheilun ja liikunnan ystäville avoin Lapin Urheilugaala järjestetään 13.1.2018 klo 18.00.

Lapin Urheilugaala on maakunnallinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen laaja-alaisesti liikunnan väkeä. Gaalan pääasiallinen tehtävä on kiittää urheilun ja liikunnan toimijoita, urheilijoita ja valmentajia, taustavaikuttajia, sidosryhmiä sekä yhteistyötahoja urheilun ja liikunnan eteen tehdystä työstä ja saavutuksista. Palkintoja jaetaan yleisöäänestyksen, yhteiskunnan vaikuttajista kootun suuren palkintoraadin ja urheilutoimittajien valintojen perusteella.

Tapahtuman tavoitteena on nostaa liikunnan ja urheilun arvoa ja arvostusta sekä yhtenäistää ja kehittää lappilaista liikuntaa ja urheilua.

Toive maakunnallisen gaalan järjestämisestä lähti liikkeelle Lapin liikuntastrategian kilpa- ja huippu-urheilun työryhmästä. Työssä on ollut mukana useampi toimija muun muassa Ammattiopisto Lappia, Santasport-Lapin Urheiluopisto, Peräpohjolan Opisto, Lapin Urheiluakatemia, Lapin AMK, Lapin AVI, urheiluseuroja ja kuntia. Toimijat valitsivat ensimmäiseksi toimenpiteeksi Lapin Urheilugaalan järjestämisen, jonka organisoinnista päävastuu on Lapin Liikunnalla.

Juhla on kaikille täysi-ikäisille liikunnan ja urheilun ystäville avoin ja siihen voi osallistua lunastamalla illalliskortin. Illalliskortti sisältää sisäänpääsyn, koko gaalan ohjelmiston sekä illallisen.

Yhtenä iltana olemme kaikki saman katon alla!  

Tervetuloa maakunnalliseen Urheilugaalaan 2018!

Täältä löydät lisätiedot sekä illalliskorttien tilausohjeet

Lisätiedot:

Lapin Liikunta ry, p. 040 1662063, toimisto@lapinliikunta.fi

Lapin Urheilugaalan pääjärjestäjinä toimivat:

Lapin Kansa
Lapin Liikunta ry
Veikkaus
Lapin aluehallintovirasto
Lapin Liitto
Pohjolan Osuuspankki
Santasport Lapin Urheiluopisto