Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Tiedote Ounasvaaran Ensilumenladun kausilipuista

Artikkelin sisältö: 

Tiedote 29.9.2017

Lokakuun puolivälissä avataan Ounasvaaralla liki 50 000 kuution lumikasa ja tehdään Ensilumenlatu. Tulevalla kaudella Ounasvaaran Ensilumenlatua jatketaan hiihtostadionilta golfpuistoon, latua tulee hiihdettäväksi enemmän kuin aiempina vuosina, yhteensä n. 9 km. Lisäksi Toramolle tehdään ampumahiihtäjille oma latu, jota varten on ampumahiihtostadionille säilötty lunta 10 000 kuutiota.

Ladun tekeminen alkaa lokakuussa viikoilla 41–42 (säävara pidetään). Hiihtämään päästään lyhyellä ringillä lokakuun 21.päivän paikkeilla.  ja koko latu on valmis viikon 43 aikana.

Paikallisille hiihdon harrastajille kausilippu - putkihuivi
Rovaniemeläisille Ounasvaaran Ensilumenladun kausilippujen ennakkomyynti alkaa 4.10. Kausilipun hinta on 20 €/hlö/kausi tai perhelippu 40€/perhe (samassa taloudessa asuvat)/kausi. Merkiksi kausilipun ostoksesta hiihtäjä saa sinisen putkihuivin. Kausilippuja myydään kaupungin talon Osviitta palvelupisteestä arkisin klo 9-16 ja Hiihtomajantieltä Santasport vastaanotosta joka päivä klo 8-21. Kausilippu koskee Rovaniemellä asuvia.


Ulkopaikkakuntalaisille hiihtäjille päiväranneke

Ulkopaikkakuntalaisille hiihtäjille myydään Ounasvaaran Ensilumenladulle päivärannekkeita. Rannekkeen hinta on 10 €/hlö/päivä ja merkiksi ostoksesta hiihtäjä saa joka päivä erivärisen päiväkohtaisen rannekkeen. Rannekkeita myydään Hiihtomajantieltä Santasport vastaanotosta joka päivä klo 8-21 sekä useimpien Rovaniemen hotellien tai majoituskohteiden vastaanotoista.

Latumaksut voi maksaa myös kännykällä
Ensilumenladun hiihtokauden alkaessa kausilipun voi maksaa myös ladulta matkapuhelimen avulla, hiihtäjä tilaa tekstiviestillä kausilipun tai päivälipun. Maksusuorituksesta tulee matkapuhelimeen vahvistus, joka toimii todisteena maksusta. Mobiilimaksun ohjeet saa ladulta infotauluista, ensilumenladulla valvovalta oppaalta tai soittamalla Santasport vastaanottoon tai Osviittaan.

Ensilumenlatu INFO
Rovaniemeläisille kausilippu/putkihuivi
20 € / hlö / ensilumenkausi ja 40 € / perhe (samassa taloudessa asuvat) / ensilumenkausi
Alle 7 v. ei maksua
Ensilumenladun kausilippu on voimassa ladun avaamisesta (arvio 21.10.) koneellisesti kunnostettujen luonnonlumilatujen aukaisuun asti. Kausilippu koskee Rovaniemellä asuvia. Kausilippu on henkilökohtainen.

Ulkopaikkakuntalaisille päiväranneke
10 € / hlö / päivä
Alle 7 v. ei maksua
Päiväranneke koskee ulkopaikkakuntalaisia ensilumenladun käyttäjiä. Ranneke on henkilökohtainen ja jokaiselle päivälle erikseen merkitty.

Ensilumen latuliput ja ensilumi-infoa saa Santasport vastaanotosta puh. 020 798 4202 tai palvelupiste Osviitta 016 322 6800 tai Santasport myynnistä puh. 020 798 4222, sales@santasport.fi