Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Huimia seikkailuja lasten leireillä Santasportissa!

 

Kes√§kuun alkupuolella Santasportissa j√§rjestettiin lasten seikkailuleirit: Kids Super Seikkailuleirill√§ ja Fanin Suuri Seikkailuleirill√§ lapset liikkuivat mets√§ss√§, Funpark sis√§liikuntapuistossa  ja kylpyl√§ss√§. Ohjelmaan kuului lis√§ksi Hiidenkirnuilla kiipeily√§ ja joella melontaa. Kids leiril√§iset my√∂s y√∂pyiv√§t Urheiluopistolla. Leirin p√§√§ttyess√§ eiv√§t lapset olisi halunneet l√§hte√§ kotiin ollenkaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Funpark sis√§liikuntapuistosta l√∂ytyy hyvi√§ piiloja, tiet√§√§k√∂ joku miss√§ Sinna on?ÔĽŅÔĽŅÔĽŅÔĽŅÔĽŅÔĽŅÔĽŅÔĽŅÔĽŅÔĽŅÔĽŅÔĽŅÔĽŅ

 

Suosituimpia aktiviteetteja Funparkissa oli ehdottomasti tanssipeli.

 

Peppi jaksaa hyppiä trampalla vaikka kuinka monta tuntia.

 

Ounaspaviljongilla

Nyt lähdetään melomaan!

 

Meloessa on tärkeää huomioida turvallisuusasiat. Kaikilla tulee olla yllään pelastusliivit eikä kanootissa saa nousta seisomaan kesken kaiken, lapset muistavat.

 

Ounasvaaran metsämaisemissa

Sokkosuunnistuksessa parin silmät sidotaan ja kaveri johdattaa sanoillaan parinsa määränpäähän. "Jos tähän siteeseen tekis reiät niin ois niinku rosvo.. tai Zorro"

 

Vaikeakulkuisessa maastossa kaverista täytyy pitää huolta, varsinkin kun sen silmät on sidottu eikä se näe mitään.

 

Mitenköhän tässä käy? Eetu taisi johdattaa Aaron vähän vaativampaan paikkaan.

 

Sokkosuunnistuksen p√§√§tteeksi luetaan seuraava vihje: ohjaaja on j√§tt√§nyt ev√§srepun varmaan paikkaan, muttei musta en√§√§ minne ja sit√§ pit√§√§ alkaa nyt etsim√§√§n. Lis√§√§ vihjeit√§ matkalla.

 

Ja se seuraava vihje olikin sininen lanka puussa. Lanka oli tarttunut puuhun koristeesta, joka oli repussa kiinni. Matkalta l√∂ytyi lis√§√§ lankoja, jotka vain tarkkasilm√§isimm√§t hoksasivat.

 

Vihdoinkin eväät löytyivät! Kylläpä oli kova homma etsiä vihjeitä ja reppua.

 

Mutta sitten p√§√§stiin asiaan, ev√§iden lomassa oli hyv√§ hetki muistella mit√§ kaikkea kivaa viime p√§ivin√§ on tehty ja arvailla mit√§ j√§nnitt√§vi√§ seikkailuja viel√§ on edess√§.

 

Hiidenkirnuilla

Seuraavan p√§iv√§n kohde oli koko p√§iv√§n retki Hiidenkirnuille ja t√§ss√§ koko porukka on valjastettu kiipeilytamineisiin. Seuraavaksi l√§hdet√§√§n siis kiipeilem√§√§n.J√§nnitt√§√§k√∂h√§n pienimpi√§?

 

Sinna kiipeää rohkeasti ylöspäin.

 

Aaron taisi käydä aika korkealla.

 

Oskari matkalla kohti huippua?

 

Eetu ottaa rennosti, ei pelota yhtään.

 

 T√§ss√§ kiipeilee Aaro.

 

Pepillä ei päätä huimaa.

 

Hiidenkirnuilla riittää nähtävää ja tutkittavaa. Hei Aaron, ethän tipahda sinne rotkoon?

 

Mitähän jännää tytöt ovat keksineet?

 

Kiipeilyn ja tutkimusretkeilyn lomassa lapset pääsivät ratkaisemaan käsirautatehtävää, miten tästä selvitään irroittamatta "narukäsirautoja"?

 

Aaron ilme on tyytyv√§inen, h√§n on tainnut l√∂yt√§√§ ratkaisun teht√§v√§√§n Aaronin kanssa.

Seikkailuleirit olivat täynnä elämyksiä ja oivalluksia, toimintaa ja tekemistä. Seikkailutaitoihinhan kuuluvat oleellisesti myös ensiapu-, erä- ja selviytysmistaidot, joita lapset pääsivät harjoittelemaan ja kokeilemaan erilaisilla toimintapisteillä ja ohjaajien opastuksella metsässä liikkuessaan.

Tulethan sinäkin mukaan suureen seikkailuun?