Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Turvallisuus Santasportissa

Meillä Santasport Lapin Urheiluopistolla turvallisuuden huomioiminen on keskeisessä asemassa talon päivittäisissä toiminnoissa.  Määrittelemällämme turvallisuuspolitiikalla pyrimme vaikuttamaan Santasport Lapin Urheiluopiston kokonaisvaltaisen turvallisuuden kehittämiseen ja aktiiviseen tapaturmien ja onnettomuuksien ennaltaehkäisyyn niin asiakkaittemme kuin henkilöstömmekin kohdalla.

Sitoutuneella ja aktiivisella turvallisuusjohtamisella pyrimme vaikuttamaan paitsi henkilöstömme, myös muiden käyttäjien asenteisiin ja toimintatapoihin. Pitämällä huolta yhdessä toimintaympäristömme ja -tapojemme turvallisuudesta sekä huomioimalla toisemme suorituspaikoilla sekä kiinteistön muissa tiloissa voimme yhdessä vaikuttaa turvallisuutemme edistämiseen.
 
Santasport Lapin Urheiluopiston turvallisuusdokumentit, riskien jatkuva arviointityö sekä säännölliset turvallisuuskoulutukset parantavat valmiuttamme toimia myös poikkeustilanteissa. Tutustu turvallisuusoppaisiimme.Mielestämme turvallisuus parantaa yhteistä viihtyvyyttämme ja kuuluu olennaisena osana tarjoamiimme palveluihimme laadun olennaisena osana. Asiakkaanamme pyydämme sinulta välitöntä palautetta havaitsemistasi turvallisuuspoikkeamista. Tee turvallisuusaloite Santasportilla havaitsemastasi turvallisuuteen liittyvästä epäkohdasta osoitteeseen oula-matti.peltonen(at)santasport.fi  tai soita 020 798 4234. Yhteisen toimintaympäristömme turvallisuuden edistämisaloitteen tekijä palkitaan pienellä turvallisuusaiheisella palkinnolla.
 
Santasport Lapin Urheiluopistolla on voimassa oleva vastuuvakuutus. Vakuutuksesta korvataan toiselle aiheutettu henkilö- ja esinevahinko, josta vakuutuksen ottaja on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvastuussa.

Asiakkaan/kurssilaisen tulee varmistaa oman tapaturmavakuutuksen kattavuus oman vakuutusyhtiön kautta.
 

 
Santasport Lapin Urheiluopisto osana matkailun turvallisuuskehitystä

Turvallisuus on matkailuelinkeinon tärkeimpiä kulmakiviä. Lapissa kehitetään matkailun turvallisuutta laaja-alaisena verkostoyhteistyönä. Lappilainen toimintamalli on sovellettavissa kansallisena käytänteenä mutta se kiinnostaa myös kansainvälisesti.

Turvallisuus- ja puolustusasiain komitea on myöntänyt vuoden 2010 Timanttitekopalkinnon Lapin matkailun turvallisuusverkostolle. Santasport Lapin Urheiluopisto on yksi verkoston perusjäsenistä, joka tuottaa koulutusta ja osaamista matkailun turvallisuus arvoketjuun. Timanttitekopalkinto luovutettiin verkostolle 13.9.2011 Saariselällä Lapin Pelastusseminaarissa.

Matkailun turvallisuuspassikoulutus ja passikoulutuksen kouluttajakoulutus ovat koulutustoiminnan peruskulmakiviä. Matupa -koulutus on aloitettu valtakunnallisesti ensimmäisenä Lapissa 2006 ja koulutus on avointa. Santasport Lapin Urheiluopisto edistää ja kehittää myös tulevaisuudessa vahvasti matkailun turvallisuustekijöitä.

Lisätiedot
Oula-Matti Peltonen
puh. 020 798 4234
oula-matti.peltonen(at)santasport.fi