Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

YRITYS JA ARVOT

Santasport Lapin Urheiluopisto on Rovaniemen koulutuskuntayhtymän ylläpitämä valtakunnallinen liikunnan ja vapaa-ajan koulutuskeskus, jolla on vapaan sivistystyön koulutustehtävä talvilajeissa, palloilulajeissa, ravintovalmennuksessa, kunto- ja terveysliikunnassa, luonto- ja seikkailuliikunnassa, sovelletussa liikunnassa sekä tanssissa. Lisäksi Santasport tarjoaa koulutusta tukevaa ja siihen läheisesti liittyvää maksullista palvelutoimintaa ja vapaa-ajan palveluja. Lapin Urheiluopisto vastaa liikuntaneuvojan ja tanssijan koulutusohjelmien järjestämisestä Rovaniemen koulutuskuntayhtymässä.

Santasport Lapin Urheiluopiston tehtävänä on liikunta-alojen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin valmistavan koulutuksen ja tutkintojen järjestäminen. Alueellisesti Santasport Lapin Urheiluopisto on liikunnan ja vapaa-ajan osaamiskeskus, joka osallistuu käytännönläheisesti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa lappilaisen liikunta- ja hyvinvointiklusterin suunnitteluun ja toteutumiseen. Santasport Lapin Urheiluopisto on myös yksi Suomen Olympiakomitean virallisista Olympic Training Center -valmennuskeskuksista.

Terveys ja turvallisuus ovat toimintamme ydinarvoja, ja koulutamme henkilökuntaamme taataksemme asiakkaillemme, opiskelijoillemme sekä urheilijoillemme parhaat mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan turvallisessa ympäristössä.

 
Arvomme
  • Intohimo
  • Pro
  • Kumppanuus
 
 

Santasportin yleisesite

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän organisaatiokaavio