Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Judo

Judo on kamppailulaji, jossa kamppailu on mahdollista ilman kohtuutonta loukkaantumisriskiä. Laji tarjoaa haastetta koko elämäksi, ja kilpaileminen on mahdollista. Rovaniemellä judoa voi harrastaa rovaniemeläisen judoseuran, Koyama ry:n riveissä. Valmennustoimintaa toteutetaan yhdessä Lapin Urheiluakatemian kanssa.

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset olosuhteet judon kilpailu-, koulutus- ja leiritoiminnalle. Päivittäisharjoittelu onnistuu tehokkaasti 182 m2 kokoisella tuplajoustotatamilla. Leiritoiminnan tarpeisiin on mahdollista koota yhteensä jopa yli 400 m2 tatamia. Samasta pihapiiristä löytyy lisäksi puitteet kaikelle harjoittelun oheis- ja tukitoiminnalle sekä nykyaikaisen ympäristön koulutusten pitoon.

 

Judon PM kisat Santasportilla 17.-19.5.2019

Judoseura Koyama järjestää yhteistyössä Suomen Judoliiton ja Santasport Lapin Urheiluopiston kanssa Judon PM kisat Santasportilla 17.-19.5.2019.

Kisa-aikataulun ja lisätietoja tapahtumasta löydät TÄÄLTÄ

Kisojen ajalle tarjoamme erilaisia majoitusvaihtoehtoja kilpailujen ytimestä, Santasportin omista hotellivaihtoehdoista. Meillä on tarjolla erityisesti näille kisoille suunnattuja tarjouksia Sporthotelista sekä Apartment Hotelista.

Tutustu majoitustarjouksiimme TÄÄLTÄ

Tarjoukset ovat voimassa 15.4.2019 asti.

 

Varaukset myyntipalvelumme kautta:

sales@santasport.fi

020 798 4222

 

Koulutustoiminta

Järjestämme koulutusta yhdessä Suomen Judoliiton Pohjois-Suomen alueen kanssa Judoliiton koulutusjärjestelmän mukaisesti. Koulutuksessa huomioidaan seuratyö, lasten, nuorten ja erityisryhmien ohjaaminen sekä valmennus.

Syventäessään koulutustaan judovalmentajat voivat hakeutua Lapin Urheiluopiston järjestämälle IV-tason Valmentajan ammattitutkinnolle (VAT).

Leirit

Lapin Urheiluopistolla järjestetään vuosittain alueleirejä, sekä alueparileirejä Pohjois- ja Itä-Suomen yhteistyönä. Leirien vetäjinä toimivat suomalaiset huippujudokat. Tarvittaessa on mahdollista järjestää myös räätälöityjä leirejä eri kohderyhmille.

Leiritoimintaa harjoittavat kaikki tasoryhmät huippujudosta kuntojudoon, lasten ja nuorten ryhmiin sekä erityisryhmiin.

Tutustu Santasportin harjoittelu- ja leiriolosuhteisiin

Kilpailutoiminta

Lapin Urheiluopistolla on järjestetty muun muassa naisten ja miesten judon SM-kisat vuonna 2007. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Pohjois-Suomen alueen ja Rovaniemen judoseura Koyaman kanssa. Lisäksi järjestetään muita valtakunnallisia kilpailuja sekä harjoituskilpailuja kaikille tasoille ja joukkueille.

Valmennustoiminta

Judon päivittäisvalmennusta ja sen tukitoimia kehitetään yhdessä Lapin Urheiluakatemian kanssa. Santasportin puitteet takaavat hyvät valmentautumismahdollisuudet sekä laadukkaat ja monipuoliset testauspalvelut.

Tutustu myös
Suomen Judoliitto
Suomen Judoliitto, Pohjois-Suomi
Koyama ry