Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

KOULUTUS

Haluaisitko ammatin liikunnan parista? Meillä koulutus kannattaa! 
 
Santasport Lapin Urheiluopisto on liikunnan alan oppilaitos, joka tarjoaa monipuolisesti ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Hanki huippukoulutus alan asiantuntijoiden johdolla loistavissa puitteissa!

Urheiluopiston tilat ovat oppimis- ja liikuntaympäristönä mitä parhaimmat. Urheiluhalli, kuntosalit, ryhmäliikuntatilat, sauna- ja allasosasto sekä keilahalli  varmistavat, että eri lajit sujuvat helposti niin opinnoissa kuin vapaa-ajallakin. Pihapiiristä löytyy puitteet kaikenlaiseen jääurheiluun ja palloilulajeihin, ja lähiympäristö tarjoaa käyttöösi laajat retkeily- ja hiihtoreitit sekä suositun frisbeegolf-radan! Myös kätevä sijaintimme Rovaniemen keskustan kyljessä varmistaa, ettei vapaa-ajallakaan tarvitse tylsistyä.
 
Lapin  Urheiluopiston erikoisosaamisena ovat turvallisuus, luontoliikunta, taitovalmennus ja lumilajit.
 
Toisen asteen liikunta-alan tutkinnot sekä liikunnallinen lisä- ja täydennyskoulutus eri alojen ammattilaisille ovat Lapin Urheiluopiston koulutustoiminnan peruskiviä. Koulutusohjelmia ja tutkintoja on runsaasti – valitse itsellesi sopivin.
 
Suomen urheiluopistoille on jaettu erikoisosaamis- ja vastuualueet, joista Lapin Urheiluopisto on erikoistunut liikunnan turvallisuuteen ja luontoliikuntaan. Koulutustehtävänämme on taitovalmennus sekä lumilajit.
 
Liikunta-alan koulutustarjontaa Rovaniemellä lisää Lapin Urheiluakatemia, joka auttaa menestymiseen tähtääviä urheilijanuoria yhdistämään opiskelu-, valmentautumis- sekä kilpailutoiminnan.
 
Katso lisätietoja koulutustarjonnasta esitteestämme.

Tietoa lukukausien alkamisajankohdista, lomista, terveydenhoidosta, opiskelijan oppaan ja paljon muuta hyödyllistä tietoa löytyy Redu.fi -sivulta.

Tervetuloa opiskelemaan Lapin Urheiluopistoon samanhenkisten ihmisten joukkoon!

 

NAO = Nuorten aikuisten osaamisohjelma

Oletko alle 30-vuotias? Puuttuuko sinulta ammatillinen koulutus?

Nuorten aikuisten osaamisohjelma tarjoaa vailla peruskoulun jälkeistä tutkintoa oleville 20 - 29 -vuotiaille lisämahdollisuuden hakeutua ammatilliseen koulutukseen joko perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoihin. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot suoritetaan näyttötutkintona. 

Näyttötutkintoihin valmistavaa koulutusta järjestetään oppilaitoksissa ja oppisopimuskoulutuksena.