Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Liikunnan ammattitutkinto

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa ensimmäisenä Suomessa liikunnan ammattitutkintoa kohdennettuna fitnessvalmennuksen parissa toimiville!

Suosiotaan viimevuosina huimasti kasvattanut fitness-urheilu keskittyy fyysisen ulkomuodon ja fyysisen toiminnallisuuden kehittämiseen. Personal Trainereiltä kaivataan lajinomaista osaamista yhä enemmän kiinnostuksen lajia kohtaan kasvaessa kuntoilijoiden keskuudessa ja kilpailijamäärien noustessa.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Kaikille Fitnessvalmennuksen parissa toimiville.

Koulutukseen sisältyy
- Liikunnan ammattitutkinto
- Liikuntalääketieteen perusopinnot (Itä-Suomen yliopisto)
- Ravintovalmentajakoulutus
- Fitness-valmennukseen syventyvät opinnot

Tutkinnon perusteet löydät Opetushallituksen Internet -sivuilta.

Lue lisää SORA-lainsäädännöstä OKM:n sekä Opetushallituksen sivuilta.

Fitnessvalmentajan koulutus on ensimmäinen laatuaan. Kouluttajana toimii fitnessvalmentaja Jaana Kotkansalo. Lähtökohtina kokonaisuudessa ovat ammattitaito, turvallisuus ja terveellisyys, joista koulutuksen järjestävällä Santasport Lapin Urheiluopistolla on jo pitkät perinteet.

Lue Saran kokemuksia fitness- ja ravintovalmentajakoulutuksesta

Opiskelu

Koulutus on aikuisille suunnattu näyttötutkintopohjainen liikunta-alan ammattitutkinto, joka toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Koulutus järjestetään aikavälillä 16.8.2017-11.6.2018 (12 lähijaksoa). Koulutuksen lähijaksot (3 vrk) ovat noin kerran kuukaudessa.

Lähijaksojen aikana on mahdollista majoittua Santasport Lapin Urheiluopistolla opiskelijahintaan. Lisätietoja eri vaihtoehdoista saat koulutusvastaavalta.

Lähijaksojen tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin

Hinta

1700 ‚ā¨ (sis. koulutuksen ja materiaalit)

Jos opiskelija haluaa erillisen arvosanatodistuksen liikuntal√§√§ketieteest√§, tulee opiskelijalle It√§-Suomen yliopiston kirjautumismaksu n. 70 euroa. Hinta riippuu It√§-Suomen yliopiston kirjautumismaksun senhetkisest√§ m√§√§r√§st√§. Lasku tulee opiskelijalle suoraan Kuopiosta.

Hakeminen

Seuraava haku avautuu huhtikuussa 2018.

Koulutukseen voi hakeutua fitnessvalmennuksen parissa toimiva henkilö. Liikunta-alan opinnoista ja työkokemuksesta on opinnoissa hyötyä, mutta omalla harrastuneisuudella ja kiinnostuksella lajia kohtaan voi kompensoida omaa lähtötasoaan.

Koulutukseen valitaan 20 opiskelijaa. Valinnoissa huomioidaan koulutustausta sek√§ valmiudet opintojen suorittamiseen. Hakeutumisvaiheen p√§√§tytty√§ hakijat haastatellaan puhelimitse.

Lisätiedot

Koulutusvastaava
Marja Onkamo
020 798 4258
marja.onkamo(at)santasport.fi