Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Liikunnan ammattitutkinto

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa liikunnan ammattitutkintoa Personal Trainer ja ravintovalmentaja -osaamiseen.

Tarjoamme nyt koulutusta, joka sisältää kattavasti koko paketin alalle suuntautuvalle.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Kaikille Personal Trainer -valmennuksesta ja ravintovalmennuksesta kiinnostuneille.

Koulutukseen sisältyy

Lähtökohtina kokonaisuudessa ovat ammattitaito, turvallisuus ja terveellisyys, joista koulutuksen järjestävällä Santasport Lapin Urheiluopistolla on jo pitkät perinteet.

Tutkinnon perusteet löydät Opetushallituksen Internet -sivuilta.

Lue lisää SORA-lainsäädännöstä OKM:n sekä Opetushallituksen sivuilta.

 

Opiskelu

Koulutus on aikuisille suunnattu näyttötutkintopohjainen liikunta-alan ammattitutkinto, joka toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Koulutus järjestetään aikavälillä 20.8.2018 - 17.11.2019. Ensimmäinen lähijakso on 20.8.-22.8.2018. Koulutuksen lähijaksot (3 vrk) ovat noin kerran kuussa.

Lähijaksojen aikana on mahdollista majoittua Santasport Lapin Urheiluopistolla opiskelijahintaan. Lisätietoja eri vaihtoehdoista saat koulutusvastaavalta.

 

Hinta

1900 €, sisältää opetuksen ja opintomateriaalit.

Jos opiskelija haluaa erillisen arvosanatodistuksen liikuntalääketieteestä, tulee opiskelijan maksaa Itä-Suomen yliopiston kirjautumismaksu. Hinta riippuu Itä-Suomen yliopiston kirjautumismaksun senhetkisestä määrästä. Lasku tulee opiskelijalle suoraan yliopistosta.

 

Hakeminen

Koulutukseen voi hakeutua kuka tahansa alasta kiinnostunut. Liikunta-alan opinnoista ja työkokemuksesta on opinnoissa hyötyä, mutta omalla harrastuneisuudella ja kiinnostuksella lajia kohtaan voi kompensoida omaa lähtötasoaan.

Koulutukseen valitaan 20 opiskelijaa. Valinnoissa huomioidaan myös koulutustausta sekä valmiudet opintojen suorittamiseen. Hakeutumisvaiheen päätyttyä hakijat haastatellaan puhelimitse.

Haku jatkuu 31.8 saakka. Hae tästä

Lisätiedot
Koulutusvastaava
Marja Onkamo
020 798 4258
marja.onkamo(at)santasport.fi