Liikuntapaikkojenhoitajan ammattitutkinto

Liikuntapaikkojenhoitajan ammattitutkintoon valmentavan koulutuksen tavoitteena on tuottaa laaja-alainen tietämys liikuntapaikoista ja niiden kunnossapitoon käytetystä välineistöstä. Käytännönläheinen monimuotokoulutus on suunnattu henkilöille jotka ovat jo alan työelämässä ja haluavat täydentää osaamistaan.

Koulutus on suunniteltu toteutettavaksi työn ohessa. Opiskelu on monimuoto-opiskelua ja sisältää 20 lähiopetuspäivää, etäopintoja ja työssäoppimista.
 
Tutkinnon suorittanut voi ty√∂skennell√§ ulko- ja sis√§liikuntapaikkojen monipuolisissa hoito- ja kunnostusteht√§viss√§ sek√§ asiakaspalvelu- ja valvontateht√§viss√§.  H√§n tuntee eri liikuntalajit ja lains√§√§d√§nn√∂n sek√§ liikuntapaikalle asetetut vaatimukset, kiinteist√∂tekniikan k√§yt√∂n ja p√§ivitt√§isen huollon.

Koulutuksen sis√§lt√∂ perustuu Opetushallituksen vahvistamaan Liikuntapaikkojenhoitajan ammattitutkinnon perusteisiin.  Tutkinto koostuu kolmesta pakollisesta ja yhdest√§ valinnaisesta tutkinnon osasta, pakolliset osat ovat kes√§-, sis√§- ja talviliikuntapaikkojen hoitaminen.  

Tarkemman kuvauksen tutkinnon sisällöstä löydät Opetushallituksen sivuilta.

Opintoihin hakeudutaan oppisopimusväylän kautta ottamalla yhteyttä oman alueen oppisopimustoimistoon.

Lisätiedot

Opintosihteeri
Taina Tuomitie
020 798 4205
taina.tuomitie(at)santasport.fi

Kouluttaja
Markus Memonen
020 798 4246
markus.memonen(at)santasport.fi

Poistu mobiilinäkymästä