AMMATILLINEN LIS√ĄKOULUTUS

Ammatillista lis√§koulutusta tarjoavat koulutusohjelmat on suunnattu aikuisopiskelijoille, jotka ovat suuntautuneet liikunnan alalle tai kiinnostuneet laajentamaan osaamistaan liikunnan ja urheilun parissa. Opetus j√§rjestet√§√§n yleens√§ moninmuoto-opetuksena, jossa on jaksoja itsen√§ist√§ opiskelua ja l√§hiopintoja. Hakulomakkeet, koulutuskohtaiset vaatimukset ja opiskelumuodot l√∂yd√§t kunkin koulutusohjelman sivulta. 
 

Liikunnan ammattitutkinto

Aikuisille suunnattu näyttötutkintopohjainen liikunta-alan ammattitutkinto toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Monimuoto-opiskelu koostuu sekä lähi- että etäjaksoista.

Santasport Lapin Urheiluopistolla on useita eri suuntautumisia, Liikunta- ja ohjelmapalvelut (Luontoelämysohjaajakoulutus), Personal Trainer ja ravintovalmentajakoulutus sekä Lasten ja nuorten liikunta.

Lisätiedot:
Liikunta- ja ohjelmapalvelut (luontoel√§mysohjaajakoulutus, Ski Patrol) 
Oula-Matti Peltonen
oula-matti.peltonen(at)santasport.fi

Matkailun turvallisuuspassin kurssinjohtaja
Niina P√∂ll√§nen 
niina.pollanen(at)santasport.fi

Muut koulutukset
Marja Onkamo
marja.onkamo(at)santasport.fi

Lisäksi järjestämme arvosanaopintoja liikuntalääketieteen perusopintokokonaisuuden sekä terveystiedon perusopintojen kokonaisuuksina. Löydät tämän tarjonnan koulutuskalenteristamme.
 

Tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset

Opetushallitus on hyväksynyt ammatillisiin perustutkintoihin ja joihinkin ammatillisiin näyttötutkintoihin vaikuttavasta opiskeluun soveltumattomuuden ratkaisuista (SORA). Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot, joihin SORA-lainsäädäntö vaikuttaa, on lueteltu SORA-määräyksessä 23.12.2011 nro 39/011/2011. Määräykset ovat voimassa 1.1.2012 alkaen toistaiseksi:

Ammattitutkinnot

  • Liikunnan ammattitutkinto
  • Valmentajan ammattitutkinto
Poistu mobiilinäkymästä