KOULUTUS

Haluaisitko ammatin liikunnan parista? Meill√§ koulutus kannattaa! 
 
Santasport Lapin Urheiluopisto on liikunnan alan oppilaitos, joka tarjoaa monipuolisesti ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Hanki huippukoulutus alan asiantuntijoiden johdolla loistavissa puitteissa!

Urheiluopiston tilat ovat oppimis- ja liikuntaymp√§rist√∂n√§ mit√§ parhaimmat. Urheiluhalli, kuntosalit, ryhm√§liikuntatilat, sauna- ja allasosasto sek√§ keilahalli  varmistavat, ett√§ eri lajit sujuvat helposti niin opinnoissa kuin vapaa-ajallakin. Pihapiirist√§ l√∂ytyy puitteet kaikenlaiseen j√§√§urheiluun ja palloilulajeihin, ja l√§hiymp√§rist√∂ tarjoaa k√§ytt√∂√∂si laajat retkeily- ja hiihtoreitit sek√§ suositun frisbeegolf-radan! My√∂s k√§tev√§ sijaintimme Rovaniemen keskustan kyljess√§ varmistaa, ettei vapaa-ajallakaan tarvitse tylsisty√§.
 
Lapin  Urheiluopiston erikoisosaamisena ovat turvallisuus, luontoliikunta, taitovalmennus ja lumilajit.
 
Toisen asteen liikunta-alan tutkinnot sek√§ liikunnallinen lis√§- ja t√§ydennyskoulutus eri alojen ammattilaisille ovat Lapin Urheiluopiston koulutustoiminnan peruskivi√§. Koulutusohjelmia ja tutkintoja on runsaasti ‚Äď valitse itsellesi sopivin.
 
Suomen urheiluopistoille on jaettu erikoisosaamis- ja vastuualueet, joista Lapin Urheiluopisto on erikoistunut liikunnan turvallisuuteen ja luontoliikuntaan. Koulutustehtävänämme on taitovalmennus sekä lumilajit.
 
Liikunta-alan koulutustarjontaa Rovaniemellä lisää Lapin Urheiluakatemia, joka auttaa menestymiseen tähtääviä urheilijanuoria yhdistämään opiskelu-, valmentautumis- sekä kilpailutoiminnan.
 
Katso lisätietoja koulutustarjonnasta esitteestämme.

Tietoa lukukausien alkamisajankohdista, lomista, terveydenhoidosta, opiskelijan oppaan ja paljon muuta hyödyllistä tietoa löytyy Redu.fi -sivulta.

Tervetuloa opiskelemaan Lapin Urheiluopistoon samanhenkisten ihmisten joukkoon!

 

NAO = Nuorten aikuisten osaamisohjelma

Oletko alle 30-vuotias? Puuttuuko sinulta ammatillinen koulutus?

Nuorten aikuisten osaamisohjelma tarjoaa vailla peruskoulun j√§lkeist√§ tutkintoa oleville 20 - 29 -vuotiaille lis√§mahdollisuuden hakeutua ammatilliseen koulutukseen joko perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoihin. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot suoritetaan n√§ytt√∂tutkintona. 

Näyttötutkintoihin valmistavaa koulutusta järjestetään oppilaitoksissa ja oppisopimuskoulutuksena.
 

Poistu mobiilinäkymästä