Santasport Outdoor - TALVI 2017-2018

Haluatko tunnelmoida lumista metsää lumikenkäillen hangilla vai reippaasti hiihdellen? Lähde kanssamme kynttilän valossa revontulijahtiin tai koe Ounasvaaran polut fättärin selässä! Santasport Outdoor-aktiviteetit varattavissa nyt - valitse mieluinen puuha tai kokeile vaikka kaikki! 

Hiihtäen metsään! 2 h

LĂ„HDĂ–T: MA, KE, PE, LA klo 10.00

Sukset jalkaan ja baanalle! Saat mukaasi täyden hiihtovarustuksen ja ammattitaitoisen ohjaajan, joka opastaa hiihdon saloihin. 

Ei huolta, tällä retkellä voit olla aloittelija, sillä ladulla etenemme rauhalliseen tahtiin lumisesta metsästä nauttien. Matkan varrella pysähdymme hörppäämään lämmintä juotavaa ja ihailemaan komeaa talvimaisemaa.

Hinta: 75 â‚¬ / aikuinen, 38 € / lapset 4-14 v.
Kesto: 2 tuntia
Soveltuvuus: sopii aloittelijoille, yli 10 vuotiaille lapsille

 

Varaa tästä:

  

Tunnelmallinen iltakävely 2,5 h

LĂ„HDĂ–T: MA, KE, PE, LA klo 19.00

Iltakävelylle lähdetään yhdessä oppaan johdolla. Lumista metsäreittiä valaisee vain kynttilälyhty, joka tekee retkestä entistä tunnelmallisemman.

Retken aikana kuullaan mielenkiintoisia tarinoita lappilaisen metsän elämästä ja erityisesti mystisistä revontulista. Jos käy tuuri, retken aikana saatamme nähdä revontulien tanssivan taivaalla! Retken aikana nautitaan lämmintä juotavaa ja pientä naposteltavaa nuotion äärellä.

Huom! Retki järjestetään myös lumettomaan aikaan 1.9. alkaen.

Hinta: 69 € / aikuinen, 35 € / lapset 4-14 v.
Kesto: 2,5 tuntia
Soveltuvuus: sopii kaikille

 

Varaa tästä:

  

 

Talvinen fättäri-retki 2 h

LĂ„HDĂ–T: TI, TO, PE klo 10.00

Hyppää pyörän selkään ja lähde nauttimaan talvisäästä! Fatbike-pyörällä ajat Ounasvaaran maastossa vaivattomasti, vaikka et olisi aiemmin Fatbiken selässä ollutkaan - retki sopii myös aloittelijoille.

Retkellä ajetaan useita reittejä, joiden varrella ehdit nauttia upeista maisemista. Retken aikana nautitaan lämmintä juomaa ja suklaata/keksejä.

Huom! Retki järjestetään myös lumettomaan aikaan 1.9. alkaen.

Hinta: 85 € / aikuinen, 43 â‚¬ / lapset 4-14 v.
Kesto: 2 tuntia
Soveltuvuus: sopii kaikille, minimipituus 145 cm

 

Varaa tästä:

  

 

Lumikenkäily 2 h 

LĂ„HDĂ–T: TI, TO, PE klo 14.00

Hetkessä olet keskellä lumista metsää ja huomaat, että lumikengillä meno hangessa on helppoa ja hauskaa! Ennen retkelle lähtöä oppamme neuvoo lumikenkien jalkaan laittamisessa ja retki voi alkaa!

Retken aikana pidämme tauon ja nautimme lämmintä juomaa ja keksejä.

Hinta: 67 € / aikuinen, 34 € / lapset 4-14 v.
Kesto: 2 tuntia
Soveltuvuus: sopii aloittelijoille, yli 10-vuotiaille lapsille

 

Varaa tästä:

  

 

Info

Kaikki aktiviteetit ovat järjestettävissä min. kahden aikuisen osallistuessa. Retket varattavissa 15.11.2017-30.4.2018 välisenä aikana, ellei muutoin ilmoiteta. Hinnat sisältävät kuvaillut aktiviteetit ja palvelut sekä tarvittavat välineet (välineisiin ei sisälly haalareita eikä kenkiä). Myös kuljetukset Rovaniemen keskustasta ja takaisin kuuluvat hintaan. Opastus on englanniksi/suomeksi, mutta lisämaksusta myös tarvittaessa muilla kielillä. Aktiviteettien varaukset tehtävä edellisenä päivänä viimeistään kello 17.00 mennessä.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia ohjelmaan, hintaan ja kestoon ilman ennakkovaroitusta. Tämä koskee myös sääolosuhteiden vuoksi tapahtuvia muutoksia.

 

Varausehdot


Lisätiedot:
info@santasport.fi
+385 (0)20 798 4222

Muista myös Arctic Tastes - viikoittainen makumatka Havukka-kodallamme keskiviikkoisin - lue lisää täältä!

Poistu mobiilinäkymästä