ACTION CAMP SUMMER 2018

Kesän vauhdikkain leiri on ihan kohta täällä! Santasportilla 18.-20.6.2018 järjestettävä Action Camp Summer-leiri 8-14 vuotiaille lapsille ja nuorille saa varmasti vipinää jokaisen kinttuihin!

Testaa taitosi vesiseikkailu-, temppu- ja ilmaseikkailuradalla, kokeile sirkustelua ja tee temppuja trampalla! Leiripäivinä mennään myös minigolffaamaan sekä suunnataan myös frisbeegolf-radalle! Kokeillaan yhdessä näitä ja kaikkea muutakin! Kolmen päivän leiri on täynnä puuhaa ja touhua, mutta hei unohtuiko jokin? No kyllä, koska kesän cooleimman leirin kruunaa tietenkin vauhdikas leiridisco!

Pakkaa mukaan reipas iloinen meininki ja tuu mukaan kokemaan unohtumaton kesäleiri sekä liikunnan riemu - osallistuaksesi mukaan et tarvitse lajien parista aikaisempaa lajikokemusta!

 

Action Summer Camp-taitoleiri 12-16 vuotiaille 

Action Summer Campin yhteydessä tarjotaan 12-16-vuotiaille nuorille mahdollisuus osallistua taitoleirille! Taitoleiri on kaikkien lajien urheilijanuorille, jotka haluavat hauskan ja hyödyllisen kesäharjoitteluleirin. Leirillä harjoitellaan kaikille lajeille olennaisia urheilijan perustaitoja, kuten voimaa, nopeutta, yleistaitoja sekä liikehallintaa päivittäin. Treenien lisäksi seikkaillaan, pelataan ja pidetään hauskaa yli lajirajojen. Valmennuksesta ja ohjauksesta vastaa Santasportin ja urheiluseurojen osaavat valmentajat. Valitse ilmoittautumislomakkeella kohta: Action Summer Camp - taitoleiri

 

KATSO TĂ„Ă„LTĂ„ LEIRIN OHJELMA

 

Aikataulu

Leiri alkaa maanantaina 18.6. klo 9.00 ja päättyy keskiviikkona 20.6. klo 16.00.

 

Majoittautuminen

Patjamajoittuminen Lapin Urheiluopiston luokkatiloissa.

 

Hinta

120€/lapsi. Hinta sisältää täysihoidon, ohjelman ja patjamajoittumisen Lapin Urheiluopiston luokkatiloissa. CMS- ja CrossFit-jäsenille -10% alennus.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 31.5.2018 mennessä TÄÄLTÄ!

TÄÄLTÄ löydät leirimainoksen!

 

Lisätiedot ja tiedustelut:
Mari Kunnari, mari.kunnari@santasport.fi / puh. 020 798 4237
Mervi Kumpuniemi mervi.kumpuniemi@santasport.fi / puh. 020 798 4273
Susanna Parkkisenniemi susanna.parkkisenniemi@santasport.fi / puh. 040 197 1396

Poistu mobiilinäkymästä