Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Santasport synttärit

Järjestä ikimuistoiset supersynttärit Santasportissa! Uudistimme syntymäpäivätarjontamme, juhlien järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

 

Valitse sopiva synttäripaketti vaihtoehdoistamme:

 • Santasport -syntt√§rit (sis. keilaus tai uinti) 10 ‚ā¨/lapsi

  Vietä hauskat synttärit Santasportilla keilaillen kavereiden kanssa! Keilahallilta löytyy useita kevyitä keilapalloja lapsille sekä kengät, joista pienimmät ovat kokoa 28. Lapsille suunnatut ränniesteet ovat saatavissa pelaajakohtaisesti kaikilla keilaradoilla. Vaihtoehtona keilaukselle on uinti kylpylässä, josta löytyy lämmin- ja kylmäaltaiden lisäksi matalampi lastenallas, jonka yhteydessä on vesiliukumäki. Altaan reunalta löytyy myös muita leikkeihin soveltuvia välineitä. Synttäreiden ajan teillä on käytössänne oleskelutila, jonne voitte viedä tavaranne ja pientä purtavaa.

 • Temppusyntt√§rit (sis. permanto, rekkej√§, trampoliinit, juustomeri) 15 ‚ā¨/lapsi

  Tule viettämään ikimuistoiset syntymäpäivät telinevoimistelun maailmaan! Mikä onkaan sen parempi temppuiluun houkutteleva ympäristö kuin telinevoimistelusali? Synttäreillä pääsee temppuilemaan rekeillä, trampoliineilla ja permannolla. Vaahtomuovinpaloista tehty juustomeri rohkaisee lapset tekemään hassuja hyppyjä. Ohjaaja valvoo toiminnan turvallisuutta ja telineiden oikeaoppista käyttämistä. Synttäreiden ajan teillä on käytössänne oleskelutila, jonne voitte viedä tavaranne ja pientä purtavaa.

 • Kiipe√§ korkeuksiin -syntt√§rit (sis. viisi erilaista kiipeilysein√§√§) 15 ‚ā¨/lapsi

  Näillä jännittävillä synttäreillä koetaan päätähuimaavia elämyksiä kiipeilyseinien korkeuksissa. Jännittävistä tilanteista selviäminen takaa varmasti itsensä voittamisen tuntemuksia jokaiselle kiipeilijälle. Kiipeily on turvallista valjaiden ja ohjaajan avustuksella. Kiipeilyseinistä löytyy neljä eri vaikeustasoa, joten jokaiselle kiipeilijälle löytyy varmasti itselle sopiva taso. Vaikeimmalla tasolla korkeimmassa kohdassa häämöttää punainen meteoriitti. Kukahan yltää meteoriitille asti? Synttäreiden ajan teillä on käytössänne oleskelutila, jonne voitte viedä tavaranne ja pientä purtavaa.

 • Aarrejahti -syntt√§rit (sis. aarteen etsint√§√§ geok√§tk√∂-laitteiden avulla) 15 ‚ā¨/lapsi

  Tule synttäriporukkasi kanssa selvittämään Ounasvaaran metsän salaisen aarteen sijainti! Tarkoituksena on suunnistaa kaikki tehtävärastit aarrekartalta, jonka viimeinen rasti on itse aarre. Apuna ovat GPS-laitteet, jotka näyttävät jokaisen tehtävärastin sijainnin. Saatte käsiinne myös vihjeitä sisältävän aarrekartan. Ohjaaja ohjeistaa laitteiden käytön ennen aarrejahdille lähtöä. Tässä mahtava tapa viettää synttärit ulkoilmassa ja samalla oppia suunnistustaitoja! Synttäreiden ajan teillä on käytössänne oleskelutila, jonne voitte viedä tavaranne ja pientä purtavaa.

 • Huimat syntt√§rit (sis. seikkailupuisto Huima) 17 ‚ā¨/lapsi

  Tule viettämään unohtumatonta syntymäpäivää Seikkailupuisto Huimaan! Seikkailupuisto soveltuu kaikille 4-vuotiaista ylöspäin ja se pitää sisällään kymmenen eri vaativuustason rataa. Puistossa pääset testaamaan voimaa, tasapainoa ja ketteryyttä vaativia ratoja koulutetun ohjaajan valvoessa ja opastaessa.

  Huom! Nuorisoradat (radat 1-10) soveltuvat yli 140cm seikkailijoille, perheradat (radat 1-7) yli 125cm seikkailijoille ja Naperorata (rata 2) perheen pienimmille (min. 110 cm).

 

Syntypäiväpaketti sisältää:

 • Haluamasi ohjattu liikunnallinen aktiviteetti v√§lineineen ja tiloineen alkaen 10 ‚ā¨/lapsi
 • Rekvisiittapaketin, josta voitte itse somistaa tilan omien toiveidenne mukaan (paketit 1-4)
 • Oleskelutilan, jonne voi vied√§ lahjat ja muut tavarat sek√§ pient√§ purtavaa (paketit 1-4)
 • Juhliin voi my√∂s valita haluamasi tarjoilupaketin alkaen 6 ‚ā¨/lapsi/vaihtoehto. Mehu ja vesi kuuluvat tarjoiluihini mukaan. Vaihtoehdot: kakkua ja karkkia, pizzaa ja karkkia, sipsej√§ ja karkkia tai hedelmi√§ ja kasviksia. Halutessasi voit tuoda my√∂s omat ev√§√§t, joita varten tarvitsette omat tarjoiluastiat.

 

Varaa vauhdikas päivä Santasportista!

Myyntipalvelu
sales(at)santasport.fi
puh. 020 798 4222