Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

FYSIOTERAPIA JA HIERONTA

Santa's Fysio toimii apunasi kuntoutuksessa ja lihashuollossa tarjoten hierontapalveluita sekä fysioterapiaa. Omasta kehosta ja lihaksista on syytä pitää hyvää huolta! Meillä voit rentoutua, kuntoutua ja palautua ammattilaisten osaavissa käsissä.

Hieronta

Tarjoamme hierontapalvelut niin toimistotyöläisille kuin urheilijoillekin ammattitaitoisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Vahva kokemuksemme liikunnallisessa ympäristössä varmistaa osaamisemme myös kinkkisimmissä lihasjumeissa. 

Fysioterapia

Santa's Fysio tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluita terveydenhuollon lähetteellä sekä avoimina palveluina. Monipuoliset olosuhteet mahdollistavat fysioterapian niin altaassa, kuntosalilla kuin urheiluhallissakin. Lisäksi hoitoon voi liittää veloituksetta tutustumisen CMS Santasportin palveluihin. Omatoimiseen jatkokuntoutukseen ohjaaminen samoista tiloista löytyviin palveluihin käy helposti.

*Kysy lisätietoja!

Löydät meidät alakerrasta, sisäpyöräilysalin vierestä!

Santa's Fysio sijaitsee rakennuksen alakerroksessa samalla käytävällä ryhmäliikuntatilojen ja sisäpyöräilysalin kanssa. Helpoiten kulku tapahtuu urheiluhallin sisäänkäynnistä: urheiluhallin aulasta portaat alas ja suoraan, Santa's Fysio käytävän oikealla puolella.

 
Hinnat
Hieronta
puolihieronta 45 min 38 €
puolihieronta 60 min 50 €
kokohieronta 90 min 76 €
Fysioterapia
30 minuuttia 40 €
45 minuuttia 60 €
60 minuuttia 80 €

 

Opiskelijahieronta

Lapin Urheiluopiston hierontaopiskelijat suorittavat harjoitushierontoja edulliseen hintaan. Liikkujan ja urheilijan hierontakurssin tavoitteena on oppia hierontaa keinona vähentää kuormittumista liikuntaa ja urheilua harrastettaessa, sekä ymmärtää urheilijan ja liikkujan kokonaisvaltaisen kehonhuollon merkitys. Koulutuksesta valmistuneen ammattinimike on urheiluhieroja.

ma - to klo 8 - 20

puolihieronta 45 min 19 €
kokohieronta 90 min 38 €
puolihieronta (5 krt./45 min) 90 €

 

Tervetuloa Santa's Fysioon!

Varaukset
ma - pe   klo 9 - 20
puh. 020 798 4264