KEILAHALLI

Keilahalli puh. 020 798 4207 

Keilailun yst√§v√§t p√§√§sev√§t nauttimaan lajista Rovaniemell√§ Santasportin tiloissa! 12 rataa ja automaattinen pistelaskuj√§rjestelm√§ takaavat rennon pelikokemuksen koko porukalle. Keilailu on mukavaa yhdess√§oloa ja sopii mainiosti koko perheelle sek√§ my√∂s pienemmille lapsille. Perjantaisin ja lauantaisin fiilist√§ kohottaa hohtokeilaus, kun valot vaihtuvat neonv√§rien hohteeseen, ja pelej√§ rytmitt√§√§ taustalla soiva musiikki. Hohtokeilaus klo 18.00 alkaen.

Lapsille suunnatut automaattiset ränniesteet auttavat pitämään keilapallon keilaradalla koko heiton ajan, näin keilapallo osuus aina keiloihin. Ränniesteet ovat saatavissa pelaajakohtaisesti kaikilla keilaradoilla. Valikoimassamme on useita kevyitä keilapalloja lapsille, pienimmät keilakenkämme ovat kokoa 28.

Keilahallin yhteydessä oleva Buusti Lounge & Deli tarjoilee salaattien ja hampurilaisten lisäksi pientä purtavaa ja herkkuja. Buustissa on myös A-oikeudet.

 

Varaa keilarata

Kun varaat keilaradan suoraan nettivarausj√§rjestelm√§n kautta, saat ratatunnin alennettuun hintaan! Varausj√§rjestelm√§n kautta norm. ratatunti 20 ‚ā¨ ja hohtokeilaus vain 27 ‚ā¨!

Aukioloajat
Hinnasto


 

Varaus on voimassa, kun se on maksettu. Radan voit varata helposti myös puhelimitse numerosta 020 798 4207.

 

Keilailu osana Santasport-palveluita

CMS-klubin jäsenenä pääset keilaamaan ilman lisäveloitusta. Klubilaisten käyttöön on varattu kerrallaan kaksi rataa viitenä päivänä viikossa. Tarkista aikataulut täältä.

Keilailu on leppoisa ohjelmanumero myös kaveriporukan tai yrityksen illanviettoon. Voit varata käyttöösi lisäksi saunakabinetin, jonka tiloissa on mukava rentoutua hyvässä seurassa keilailun päätteeksi. Tarjoilut järjestyvät kätevästi ravintolapalveluidemme kautta.

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Myyntipalvelu
puh. 020 798 4222
sales(at)santasport.fi


Kilpailujen tulokset: Rovaniemen Keilailuliitto

Poistu mobiilinäkymästä