KYLPYL√Ą

Kylpylä tarjoaa puitteet kilpauimareille, vesiliikuntatunneille, uimakouluille sekä vapaa-ajan polskijoille. Järjestämme pitkin vuotta innostavia kampanjoita, tapahtumia sekä rentouttavaa kynttiläuintia tunnelmallisessa lyhtyvalaistuksessa. Allasosasto on yhtä avointa tilaa, joten perheiden on helppoa nauttia yhdessä koko osaston tarjonnasta. Katso tästä kylpylän tarkemmat aukioloajat.

Huomioithan, että kylpylän isossa altaassa on rajoitetusti tilaa seuravuorojen aikana. Tällöin varatut radat eivät ole asiakaskäytössä. Katso tarkemmat päiväkohtaiset varaustiedot Vesillikunnan -sivulta.

 

Liikuntaa vedessä!

Allas Syvyys Lämpötila
Lasten allas/opetusallas 50 - 90 cm 30 ¬įC
Iso allas, 4 rataa 1,2 - 2 m 27 ¬įC
Kylm√§vesiallas 1,5 m 7 - 9 ¬įC
Kuumavesiallas  0,5 m 36 ¬įC
Py√∂re√§ l√§mminvesiallas 1,2 m 30 ¬įC
Poreallas 1 m 34 ¬įC
Hieronta-allas   30 ¬įC


Lämpöaltaiden vieressä olevan kylmäaltaan vesi vastaa kokemuksena avantouintia ja sopivina jaksoina eri lämmöissä käynnillä onkin havaittu olevan hyviäterveysvaikutuksia. Urheilijat käyttävät näitä vaikutuksia hyödykseen mm. palautuakseen harjoittelusta. Pore- ja hieronta-altaat sekä hierovat suihkut takaavat rennonraukean olon kylpyläkäynnin päätteeksi.

Katso 360¬į-panoramakuva kylpyl√§st√§!

 

Saunat

Saunaosastolla pääsee nauttimaan saunojen lämmöstä. Isot saunat löytyvät sekä miesten että naisten puolelta, ja ne lämpiävät iltapäivisin. Uusitut pikkusaunat lämpiävät pääosin aamupäivisin ja löytyvät suihkutilojen ja allasosaston väliltä.

Sopii myös herkille!

Altaiden huuhteluvesien biologinen puhdistus- ja uudelleenkierrätysjärjestelmä mahdollistaa tavanomaista pienemmät klooriyhdistemäärät vedessä, jolloin hengityksen, ihon ja silmien ärtymys on herkimmilläkin vähäistä.

HUOM!

Kylpylässämme shortsien ja uimashortsien käyttäminen on hygieniasyistä kielletty. Huomioithan tämän uimavarusteita valitessasi. Uimahousut on mahdollista vuokrata tarvittaessa vastaanotosta.

Apuvälineet

Kylpylästä löytyy allashissi pyörätuoliasiakkaille. Käytettävissä on myös erikokoisia renkailla varustettuja suihkutuoleja. Kysy lisää uimavalvojalta! Luettelon Santasportilla käytössä olevista apuvälineistä löydät soveltavan liikunnan sivulta.

Poistu mobiilinäkymästä