Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

LAPPSET FUNPARK

Arki-iltaisin Funparkissa toimii temppu-ja trikkikoulut, joihin pääsee harrasteryhmien kautta sekä CMS-liikuntaklubin lapsiparkki. Viikonloppuisin ja koululaisten loma-aikoina Funpark avaa ovensa kaikille isoille ja pienille temppuilijoille.

Temppuile taitavaksi ja sukella seikkailuun Fanin kotiluolassa! Funpark tarjoaa toiminnallisen ja aktiivisen ymp√§rist√∂n liikunnalliseen ajanviettoon! Ohjaajamme antavat vinkkej√§ miten l√∂yd√§t itsest√§si oikean temppuilutaiturin!

Tule lapsesi kanssa liikkumaan ja leikkimään iloiseen Funparkiin! Yhdellä rannekkeella saa riehua niin pitkään kuin jaksaa. Ranneke sisältää yhden käyntikerran per päivä, ja aikuinen pääsee mukaan veloituksetta. Aikuisen on aina oltava mukana vahtimassa. Otathan lapselle mukaan tossut tai liukuestesukat, jotta leikkiminen sujuu turvallisesti. Lappset Funpark -liukuestesukkia myydään vastaanotossamme.

Katso 360¬į-panoramakuva Lappset FunParkista

 

Tutustu myös Funparkin sääntöihin


Lapsiparkki

Lappset Funparkissa toimiva lapsiparkki takaa hauskaa ja turvallista tekemistä lapsellesi sillä aikaa, kun itse käyt liikkumassa. Ammattitaitoiset ohjaajamme pitävät huolen siitä, etteivät leikit karkaa liian villeiksi ja järjestävät ohjelmaa lapsiparkin aukioloaikoina.

Lapsiparkki on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille lapsille, enintään 1,5 h kerrallaan. Varaukset yhtä vuorokautta ennen.

Lapsiparkki on CMS Santasportin sekä CrossFit Santasportin jäsenille maksuton.

Varaukset
Lappset Funpark
020 798 4290

Huom! Lapsiparkissa lapsia ei ole vakuutettu Santasportin puolesta. Suosittelemme tapaturmavakuutuksen ottamista lapselle.