Seikkailupuisto Huima toivottaa tervetulleeksi kaikki seikkailijat Ounasvaaran luonnon keskelle! Huimasta l√∂ytyy my√∂s minigolfrata ja vuokralle fatbikeja sek√§ frisbeegolf-settej√§.

Huima on koko perheen seikkailupuisto Rovaniemell√§, Ounasvaaralla. Seikkailupuisto soveltuu kaikille 4-vuotiaista yl√∂sp√§in ja se pit√§√§ sis√§ll√§√§n 9 eri rataa. Huima on tarkoitettu kaikille seikkailullisista el√§myksist√§ innostuneille ja siin√§ yhdistyv√§t kiipeily puiden lomassa, luonnosta nauttiminen sek√§ haasteiden voittamisen tuoma ilo ja innostus. Puiston puihin on rakennettu ekologisin menetelmin eritasoisia ratoja yhdest√§ metrist√§ jopa seitsem√§n metrin korkeuteen. Puiden v√§leihin on kiinnitetty k√∂ysi√§, puomeja, siltoja ja verkkoja, joiden avulla kiivet√§√§n ja tasapainoillaan eri vaikeusasteisilla radoilla. Jokaisella radalla on useita mielenkiintoisia teht√§v√§pisteit√§. Haastetta l√∂ytyy siis vaativallekin seikkailijalle.

Minimipituudet radoille:

Min. 140 cm seikkailijoille radat 3-9

Min. 125 cm seikkailijoille radat 3-7

Min. 110 cm - alle 125 cm seikkailijoille radat 2-3

Alle 14-vuotiaat voivat seikkailla vain huoltajan ollessa mukana ja alle 18-vuotiailla pitää olla mukanaan huoltajan allekirjoittamana pelisääntölomake.

 

KAUSI 2019

 

AUKIOLOAJAT

Kesäkausi 1.6.-4.8. to-su klo 12-18
Syyskausi 10.8.-29.9. la-su klo 12-18

 

Seikkailupuisto on myös erikseen auki varatuille ryhmille toukokuusta lokakuun loppuun. Lisätietoja löydät skrollaamalla sivua alemmas, ja myös myyntipalvelumme auttaa mielellään: 020 798 4222 / sales(at)santasport.fi

 

HINNASTO

Seikkailijan pituus Hinta
140 cm ‚Üí 26 ‚ā¨
125 - 140 cm 22 ‚ā¨
110 - 125 cm 14 ‚ā¨
 
El√§kel√§iset, opiskelijat ja varusmiehet 22 ‚ā¨
 

 

Huiman lippu sisältää alkuopastuksen sekä tarvittavat varusteet (kypärä + turvavaljas).

Seikkailulipun ostaneille Santasportin muista päiväpalveluista (mm. keilaus, kylpylä) -20% alennus. Alennus lasketaan halvimmasta hinnasta. Koskee vain saman päivän aikana ostettuja lippuja.

Huimassa on myynnissä myös mm. limsaa, mehua, vettä, pientä purtavaa sekä makkaraa.
 
 

Huimasta voit myös vuokrata erilaisia sporttisia välineitä ja aktiviteetteja

  Hinta
Fatbike

30‚ā¨ / 3h | 50 ‚ā¨ / 1pv | 30 ‚ā¨ seuraava p√§iv√§

Minigolf-kierros 8‚ā¨ aikuinen | 5‚ā¨ lapsi | 22‚ā¨ perhelippu
Frisbeegolf 10‚ā¨ + pantti (sis. kiekkoja, ratakartan)

 

RYHM√ĄT JA TAPAHTUMAT

Olisiko teitä tulossa isompi ryhmä seikkailemaan? Haluaisitteko järjestää esimerkiksi työpaikan virkistyspäivän tai koulun luokkaretken?

J√§rjest√§mme yli 10 henkil√∂n ryhmille omia seikkailuhetki√§ normaalien aukioloaikojemme ulkopuolelta. Ottakaa yhteytt√§ myyntipalveluumme ja kysyk√§√§ tarjousta! Suunnitellaan yhdess√§ sopivaan ajankohtaan paketti, johon sis√§ltyy esimerkiksi ohjausta ja mahdollista ruoka-/juomatarjoilua.

Myyntipalvelu

sales@santasport.fi

puh. 020 798 4222

 

SYNTT√ĄRIT HUIMASSA!

Tule viettämään unohtumatonta syntymäpäivää Seikkailupuisto Huimaan! Huiman synttäreillä tasapainoitellaan ja seikkaillaan meidän radat läpi yhdessä ohjaajan valvoessa ja opastaessa. Synttäreiden ajan käytössänne on Seikkailupuiston vieressä oleva Havukka-kota!

Huomioi ratojen pituusrajoitukset! Radat 3-9 soveltuvat yli 140cm seikkailijoille, radat 3-7 yli 125cm seikkailijoille ja radat 2-3 perheen pienimmille 110cm-125cm seikkailijoille.

Radoilla seikkaillessa saattaa jano ja n√§lk√§ yll√§tt√§√§, joten tarjoamme lis√§palveluna pienen v√§lipalapaketin! T√§h√§n kuuluu vapaavalintainen j√§√§tel√∂ meid√§n j√§√§tel√∂altaasta, mehu sek√§ hot-dog tarvikkeet (1kpl/hl√∂), joista voi itse kasata porukalla omat hodarit! T√§m√§ v√§lipalapaketti kustantaa 7‚ā¨/hl√∂.

Hinta: 170‚ā¨ Max. 16 hl√∂√§.

vapaavalintainen v√§lipalapaketti extrana: 7‚ā¨/hl√∂

Kesto: n. 3h

 

Synttäripaketti on saatavilla Huiman aukioloaikoina, 1.6 alkaen.
 
Synttäripaketteja suunnitellaan yhdessä myyntipalvelumme kanssa:

Myyntipalvelu

sales@santasport.fi

puh. 020 798 4222

 

TURVALLLISUUS JA S√Ą√ĄNN√ĖT

Lue seikkailupuisto Huiman turvallisuuteen liittyvistä asioista sekä tutustu puiston pelisääntöihin. Seikkailupuiston pelisäännöt voit tulostaa ja tuoda mukanasi valmiiksi täytettynä. Näin säästät aikaa ja pääset radalle joutuisasti.

Huomioithan, että tupakointi valjaat päällä on kiellettyä.

Turvallisuus ja rajoitukset

Huiman pelisäännöt (voit tulostaa ja tuoda tämän mukanasi valmiiksi täytettynä)

 

SEIKKAILIJAN VARUSTEET

Suosittelemme ulkoliikuntaan soveltuvia vaatteita ja matalapohjaisia jalkineita. Myös käsineet on hyvä olla mukana, mutta ne voi ostaa myös seikkailupuistosta. Kellot, sormukset, puhelimit ja muut ylimääräiset esineet kannattaa jättää säilytykseen ennen valjaisiin pukeutumista ja radalle menoa.

Lisätietoja:
puh. 020 798 4266

Löydät meidät myös Instagrammista

 

Poistu mobiilinäkymästä