Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Maastopyöräilyn SM-kilpailut

Artikkelin sis√§lt√∂: 

Vauhdikkaita kisatapahtumia kolmena päivänä:

Ounasvaaralla maastopyöräillään heinäkuussa

Rovaniemellä kilpaillaan heinäkuussa maastopyörillä. Kolmipäiväisten SM-kisojen yhteydessä järjestetään lauantaina 19.7. myös kaikille lajin harrastajille avoin kilpailu. Yleisö voi seurata kisatapahtumia maksutta.

Ensimm√§ist√§ kertaa j√§rjestett√§v√§n Rollo MTB -maastopy√∂r√§ilytapahtuman kisakeskuksina toimivat 18.‚Äď20.7.2014 Santasport ja Ounasvaaran Hiihtokeskus. Vaihtelevia maastoja ja maisemia tarjoavat kisareitit sijoittuvat Ounasvaaralle.

Tapahtumaviikonlopun aikana lajiin voi tutustua sekä katsojana että pyörän päällä. Ounasvaaran Hiihtokeskuksen Bike Parkissa voi vuokrata alamäki- tai maastopyörän tai ajaa omalla pyörällä merkittyjä alamäki- ja maastopyöräreittejä.

Yleisö voi seurata kisoja Ounasvaaran hiihtostadionin ja Santasportin Hiihtomaan maisemissa. Lauantaiaamu avataan kaikille avoimen kilpailun yhteisstartilla klo 9. Keskipäivällä hiihtokeskuksessa ajetaan myös DH eli alamäkikisa, joka on vauhdillaan jännittävä katsomuselämys.

Hein√§kuun 18.‚Äď20.p√§ivin√§ ajettavien SM-kisojen j√§rjestelyist√§ vastaa Ounaksen Py√∂r√§-Pojat ry. Kaiken kansan Rollo MTB-tapahtuman j√§rjest√§√§ OP-P:n kanssa yhteisty√∂ss√§ Rovaniemen Kehitys Oy:n hallinnoima Rollo MTB -hanke, jossa toimijoina ovat muun muassa Santasport, Ounasvaaran Hiihtokeskus ja Lapin Safarit.

  • Kisaviikonloppu tarjoaa komeaa n√§ht√§v√§√§ Oukun molemmin puolin, eri mtb-lajien kisoin ja niiden virallisin harjoituksin, suosittelee projektip√§√§llikk√∂ Leena M√∂ll√§ri Rovaniemen Kehitys Oy:st√§.

Nyt järjestettävä pilottitapahtuma on osa ROLLO MTB -hanketta, jonka tavoitteena on lisätä Rovaniemen tunnettuutta matkailullisena maastopyöräilykohteena ja parantaa asukkaiden harrastusmahdollisuuksia.

ROLLO MTB -maastopyöräilytapahtuma 18. - 20.7.2014

  • Kaikille avoin MTB-kisa
  • Lajin harrastajille, SM- tasolla kilpaileville sek√§ lajiin tutustujille

 

Viralliset 3-päiväiset SM-kisat 18. - 20.7.2014


Pe 18.7.  SM XCE klo 15 Santasport
La 19.7.  Kaikille avoin MTB-kisa klo 9 yhteisstartti Hiihtostadion
               SM DH klo 12 Hiihtostadion
               XCO-kisa SM-veteraaneille klo 16 Hiihtostadion             
Su 20.7. SM XCO aikuisille ja -junioreille klo 11 Hiihtostadion

Kilpailtavat lajit ja lyhenteiden selitykset:

MTB = Mountain Bike, maastopyörä
XCE = Cross Country Eliminator, sprinttikisa
XCO = Cross Country Olympic, maastoajo
DH = Downhill, alamäkiajo
 

LIS√ĄTIEDOT:

Ounaksen Py√∂r√§-Pojat ry 
Olli Lehtoranta
olli.lehtoranta(at)pp2.inet.fi 
040 706 6963

Kisaviikolla myös:
Rovaniemen Kehitys Oy

Leena Mölläri
leena.mollari(at)rovaniemi.fi   
0400 127 124

Rollo MTB ja siihen liittyv√§ investointihanke on Lapin liiton rahoittama EAKR ‚Äď projekti, jonka toimintalinja on alueiden saavutettavuuden ja toimintaymp√§rist√∂n parantaminen. Hanketta on my√∂s rahoittamassa Lapin Urheiluopisto, Lapin Safarit Oy sek√§ Ounasvaaran Hiihtokeskus Oy.