Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Säpinää Syksyyn

Artikkelin sis√§lt√∂: 

Tervetuloa Säpinää Syksyyn -toimintapäivään perjantaina 15.8.!

Tämä toiminnallinen tapahtuma on suunnattu kaikille rovaniemeläisille lapsille ja nuorille. Nyt lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus kokeilla erilaisia lajeja ja harrastusmahdollisuuksia, saada harrastamisesta lisätietoa sekä ilmoittautua toimintaan mukaan saman tien. Tavoitteena on löytää itseä kiinnostava harrastus talvikaudeksi. Paikalla on myös urheiluseurojen organisoimaa välinemyyntiä eli harrastamiseen tarvittavat välineet voivat löytyä samalla reissulla.

Tapahtuman järjestävät Rovaniemen kaupunki, Lapin Liikunta ry ja Santasport Lapin Urheiluopisto. Toiminnan esittelystä vastaavat paikalliset urheiluseurat ja muut toimijat. Mukana menossa ovat ainakin seuraavat esittelijät:

Santa Claus Ski Team ry, Nordmen ry, Abracae Capoeira ry, Arctic Circle Spirit Cheerleaders ry, Rovaniemen Palloseura ry, Koyama ry, Rovaniemen Kiekko ry, Rovaniemen NMKY, Woman Volley ry, Napapiirin Palloketut ry ja Perungan Pojat ry, Lapin Moottorikelkkailijat ry, Ounasvaaran Atleetti Klubi ry, Napa-Pesis ry, RSB -Team ry ja Napapiirin Salibandy ry, Arctic Taekwon-do ry, Rovaniemen Taitoluistelijat ry, Revontulitanssijat ry, Rovaniemen Verkkopalloseura ry, Swimming Club Rovaniemi ry, Taipumattomat ry, Wau ry, Rovaniemen 4H-yhdistys ry, Santasport harrasteryhmät sekä Santasport moniurheilukoulu.

Nyt meillä on mahdollisuus toteuttaa yhdessä teidän kanssanne jotain suurta!

AJANKOHTA:                                                         PAIKKA:

Pe 15.8.2014 klo 12.00 - 18.00                       Santasport Lapin Urheiluopisto ymp√§rist√∂ineen