Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

VALMENNUS & KOULUTUS

Santasport Lapin Urheiluopisto järjestää yhteistyössä lajiliittojen ja seurojen kanssa eri lajien valmennusleirejä, tapahtumia sekä valmentaja- ja ohjaajakoulutusta.

Tutustu valmentajakoulutukseen
Tutustu koulutuskalenterin kurssitarjontaan

Valmennuskeskuksemme palveluihin kuuluvat mm. erilaiset testaus- ja laboratoriopalvelut, suoritusten analysointi- ja konsultointipalvelut, ravintovalmennus sekä valmentajien asiantuntijapalvelut.

Lapin Urheiluopisto toimii alueellisena valmennus- ja harjoituskeskuksena
useissa lajeissa:

 

Lapin Urheiluakatemia

Santasportin alaisuudessa toimiva Lapin Urheiluakatemia on Rovaniemellä toimiva oppilaitosten ja yhteistyötahojen verkosto, jonka tavoitteena on urheilijoiden opiskelun ja urheilu-uran tuloksekas yhdistäminen. Lapin urheiluakatemia on yksi Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluakatemioista.

 

Moniurheilukoulu

Santasport Lapin Urheiluopiston Moniurheilukoulu koostuu kolmesta eri lajiakatemiasta: yleisurheiluakatemiasta, painonnostoakatemiasta ja taitoakatemiasta. Urheilija valitsee näistä kolmesta vaihtoehdosta itselleen ykköslajin, jossa pääosa harjoittelusta tapahtuu. Kerran kuussa urheilija käy tutustumassa muiden lajiakatemioiden harjoituksiin ja toimintaan. Urheilija voi harjoitella samaan aikaan myös useammassa lajiakatemiassa.

 

Olympic Training Center Rovaniemi -hanke

Hankkeen tavoitteena on kehittää Santasport Lapin Urheiluopiston ja Rovaniemen kaupungin strategiseen kumppanuuteen tukeutuen kansainvälinen lumi- ja jäälajeihin sekä taitovalmennukseen erikoistunut liikunnan ja urheilun osaamiskeskittymä - Olympic Training Center Rovaniemi - Rovaniemelle. Hankkeen myötä pyritään myös lisäämään kansainvälisen liiketoiminnan edellytyksiä alueella.
Lue lisää hankkeesta.