Ampumahiihto

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuoliset harjoitusmahdollisuudet ampumahiihdon harjoitteluun. Ounasvaaran ladut alkavat suoraan pihapiiristä, Toramon ampumahiihtokeskukseen on vain vajaan 5km matka, ja Santasportin tiloista löytyy kaikki, mitä lajin oheisharjoittelu vaatii.

Tutustu Santasportin harjoittelu- ja leiriolosuhteisiin

Lisätietoa ensilumenkaudesta

Suksienhuoltotila

Ilmanvaihdolla varustetut toisiinsa liitetyt voitelukontit sijaitsevat opiston välittömässä läheisyydessä. Konteista löytyy kiinteät voitelupaikat 20 henkilölle. Pöydistä löytyy pidikkeitä maastohiihto-, alppi- ja mäkihyppysukselle sekä lumilaudalle. Tila sopii hyvin myös voitelukoulutusten järjestämiseen. Konteissa on myös kiinteät häkit suksien säilytykseen.

 

Kansalliset kisat Toramolla 31.1.2016

Normaalimatkan kisa järjestetään Toramon ampumahiihtokeskuksessa, Rovaniemellä sunnuntaina 31.1.2016. Tarkemmat lisätiedot kilpailusta löydät tämän linkin kautta.

Majoitustarjous
Majoitus t√§ysihoidolla alkaen 62 ‚ā¨ / hl√∂ / vrk

 

Ampumahiihdon SM-kisat Rovaniemellä 1.-3.4.2016

Santasport tarjoaa ampumahiihtäjille loistavat olosuhteet oleskeluun ja valmistautumiseen kisojen aikana.

Meiltä löydät saman katon alta laadukkaat majoitus ja ravintolapalvelut, kattavat latuverkostot hiihtoharjoituksiin, monipuoliset oheisharjoittelumahdollisuudet sekä kylpylä- ja saunaosaston ja hieronta- ja testauspalvelut.

Majoitustarjous
Majoitus t√§ysihoidolla Santasportissa alkaen 62 ‚ā¨ / hl√∂ / vrk

Muista myös tulevan ensilumenkauden treenipaketit, katso tästä lisää!

Varaukset ja lisätiedot:
sales(at)santasport.fi
puh. 020 798 4222

Poistu mobiilinäkymästä