Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

LEIRIPAIKAKSI SANTASPORT

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuoliset harjoittelu- ja leireilyolosuhteet eri lajien urheilijoille niin kesällä kuin talvellakin, vain 2km päässä Rovaniemen keskustasta.

Kaikki leireilyyn tarvittavat elementit ovat kompaktissa paketissa; majoitus- ja ravintolapalvelut, urheiluhallin monipuoliset harjoittelumahdollisuudet, kuntosali, kylpylä sekä keilahalli löytyvät kaikki saman katon alta. Samasta pihapiiristä löytyy myös jäähalli Lappi Areena sekä Ounashalli, ja Ounasvaaran upeat luonto- ja retkeilyreitit ovat heti oven toisella puolen.

Tarjoamme myös ammattitaitoista valmennusosaamista.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän ryhmälle sopiva kokonaisuus!

Myyntipalvelu

sales@santasport.fi

puh. 020 798 4222

LAJILEIRIT NUORILLE

Santasport Lapin Urheiluopisto järjestää laadukkaita lajileirejä ympäri vuoden. Huippu-urheilijaksi tähtääville nuorille järjestettävistä yläkoululeirityksistä nuori saa väylän harjoitella tavoitteellisesti koulunkäynnin ohella. Mukana tähtileireillä on myös tunnettuja urheilijoita, joilta voi saada vinkkejä ja motivaatiota omaan harjoitteluun.

 

Laji- ja tähtileirit nuorille

Laji Leiri Ajankohta Ilmoittautuminen
Jalkapallo RoPs Kevät-Turnaus 6.-7.4.2019 Ilmoittautuminen
Jääkiekko Vilin Pelileiri 3.-7.6.2019 Ilmoittautuminen
Taitoluistelu Arctic Midsummer Festival 2019 23.-28.6.2019 Ilmoittautuminen
Telinevoimistelu Gymnastics Happy Summer Camp 24.-26.6.2019 Ilmoittautuminen
Jääkiekko Erkinjuntin taitoleiri 2-4.7.2019 Ilmoittautuminen
Painonnosto Punttikarnevaalit 22.-26.7.2019 Ilmoittautuminen
Jääkiekko Warrior Hockey School 30.7-2.8.2019 Ilmoittautuminen

 
Lisätiedot leirijärjestelyistä ym.
puh. 020 798 4222 (ark. 8 - 16)
sales(at)santasport.fi

020-alkuiset numerot ovat maksullisia palvelunumeroita.
 

Yläkoululeiritykset

Nuorilla urheilijoilla on mahdollisuus valmentautua huippu-urheilijaksi ilman, että koulunkäynti kärsii! Lapin Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä, jolloin nuori majoittuu ja harjoittelee Lapin Urheiluopistolla Rovaniemellä niin, että leiriohjelmassa iltapäivät on varattu omalta opettajalta saatujen koulutehtävien suorittamiseen yhdyshenkilön johdolla.

Leirit on suunnattu Pohjois-Suomen 8.-9. -luokkalaisille tytöille ja pojille, jotka suunnittelevat huippu-urheilijan uraa ja ovat hakeutumassa Urheiluakatemiaan 2. asteen koulutukseen peruskoulun jälkeen.

Leirien tarkoituksena on aloittaa kokonaisvaltainen ja suunnitelmallinen urheilijan polun rakentaminen yhteistyössä urheilijan vanhempien ja henkilökohtaisen valmentajan kanssa sekä tutustua Lapin Urheiluakatemian toimintaan huippu-urheiluolosuhteissa. Päivittäisen harjoittelun ja opiskelun lisäksi leireillä keskitytään urheilijan elämänhallintaan liittyviin asioihin.

Leireillä valmennuksesta vastaavat Lapin Urheiluakatemian valmentajat, ja harjoittelu ja oheistoiminta on suunnattu erityisesti yläkouluikäisille. Kouluasioiden järjestämisestä sovitaan yhdessä urheilijan oman koulun opettajien sekä opiston yhdysopettajan kanssa.

Ryhmään valinta edellyttää sitoutumista harjoitusohjelmaan.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Tutustu Lapin Urheiluakatemiaan osoitteessa: www.lapinurheiluakatemia.fi