Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Jääkiekko

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa jääkiekkojoukkueille edulliset harjoitusmahdollisuudet loistavissa olosuhteissa. Majoitus, ravintola, jäähalli ja oheisharjoittelutilat ovat kaikki samassa pihapiirissä!

Leiripaikaksi Santasportin ja Lappi Areenan ovat valinneet mm. Suomen 20v maajoukkue, Itävallan 20v maajoukkue, Suomen naisten maajoukkue, Ruotsin naisten maajoukkue, Helsingin Jokerit, Moskovan TsSKA, Oulun Kärppien, JYP:n ja HPK:n liigajoukkueet, RoKi Hockeyn edustusjoukkue sekä lukuisat junnujoukkueet ympäri Pohjois-Suomea.

Suomen Jääkiekkoliiton kanssa järjestämme yhteistyössä vuosittain Erkinjuntin Taitoleirin C-nuorille heinäkuussa ja Warrior Hockey School -jääkiekkoleirin F-D junioreille elokuun alussa. Räätälöimme monipuolisen leiripaketin juuri joukkueesi toiveiden mukaan. Leirit ja turnaukset toteutamme yhteistyössä Rovaniemen Kiekon kanssa.

Tutustu Santasportin harjoittelu- ja leiriolosuhteisiin

 

Lisätiedot:
Mika Uramo
mika.uramo(at)gmail.com
puh. 040 768 9810

 

Lappi Areena

Santasport Lapin Urheiluopiston jäähalli, Lappi Areena, sijaitsee päärakennuksen pihapiirissä. Hallissa on kilpailuhalli ja kaksi harjoitushallia.

Lappi Areena toimii kisahallina jääurheilussa ja sinne mahtuu noin 3500 katsojaa istumapaikoille. Katsomotiloissa on 200 paikkaa VIP-aitiossa, 600-paikkainen VIP-katsomo sekä saunallinen VIP-aitio.

Harjoituskaukalo

Harjoituskaukalot on suunniteltu jääurheilun harjoittelua varten. Myös junioripelien pelaaminen onnistuu harjoituskauloissa.

Koulutustoiminta

Suomen Jääkiekkoliiton Lapin alueen toimisto sijaitsee Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa. Aluepäällikkö Jari Lempinen toimii valmennuskeskuksessa jääkiekon lajivastaavana ja asiantuntijana. Rovaniemen Kiekon valmennuspäällikkö Mika Uramo toimii valmennuskeskuksessa lajivalmentajana. Valmennuskeskuksessa työskentelee myös Jääkiekkoliiton kouluttaja ja naisten maajoukkueen valmentaja Juuso Toivola, joka toimii Lapin Urheiluakatemian huippu-urheilukoordinaattorina.

Järjestämme urheiluopistolla valmentajakoulutusta yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

Yhteistyö

Toimimme yhteistyössä Rovaniemen Kiekon ja Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

Jari Lempinen, lajivastaava
020 798 4216
jari.lempinen(at)santasport.fi / jari.lempinen(at)finhockey.fi

Mika Uramo, lajivalmentaja
040 768 9810
mika.uramo@gmail.com

Tutustu myös
Rovaniemen Kiekko - www.rokihockey.fiwww.rovaniemenkiekko.fi
Suomen Jääkiekkoliitto - www.finhockey.fi/ - www.finhockey.fi/alueet/lappi - www.leijonat.fi