Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Jalkapallo

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa ympärivuotiset olosuhteet jalkapalloon. Urheiluopistolla on pihapiirissään oma täysimittainen jalkapallokenttä sekä palloiluhalli, Ounashalli, joka tarjoaa harjoitustilat palloilulajeille ympärivuotisesti. Molemmilla kentillä on tekonurmialusta.

Urheiluopistolla on monipuoliset oheisharjoittelu ja -palvelumahdollisuudet. Urheiluhallista löytyvät kentät, juoksurata, lihashuoltotilat sekä tilat ja välineet monipuoliseen paino- ja kuntosaliharjoitteluun.  Futsalin harjoitteluun, otteluihin ja turnauksiin voidaan käyttää urheiluhallin kenttiä.

 

Liikunnan ammattitutkinto - lasten jalkapallovalmentaminen

Lisätietoa koulutuksesta

 

Leirit

Tarjoamme lajin vaatimat puitteet sekä monipuoliset oheisharjoitustilat niin paikallisille seuroille kuin harjoitusleireillekin. Valmennuksen tukipalveluina tarjoamme myös hierontaa, fysioterapiaa sekä monipuoliset testausmahdollisuudet.

Leirien yhteyteen on mahdollista järjestää myös harjoituspelejä paikallisten jalkapalloa tai futsalia harrastavien seurojen kanssa. Otathan yhteyttä lajivastaavaan.

Kurssit ja koulutukset

Järjestämme valmennus- ja valmentajakoulutuksia sekä kursseja yhteistyössä Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piirin sekä paikallisten jalkapalloseurojen kanssa.

Syventäessään koulutustaan jalkapallovalmentajat voivat hakeutua Lapin Urheiluopiston järjestämälle valmentajan ammattitutkinnolle (VAT).

Lisätietoja koulutusmahdollisuuksista

Lajivastaava, jalkapallo
Vesa Tauriainen
020 798 4294
vesa.tauriainen(at)santasport.fi

Lisätietoja seura- ja lajitoiminnasta Rovaniemellä
Rovaniemen Palloseura
FC Santa Claus Juniorit
FC Santa Claus AC
FC Santa Claus futsal
Suomen Palloliitto, Pohjois-Suomen piiri
Suomen Palloliitto