Jalkapallo

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa ympärivuotiset olosuhteet jalkapalloon. Urheiluopistolla on pihapiirissään oma täysimittainen jalkapallokenttä sekä palloiluhalli, Ounashalli, joka tarjoaa harjoitustilat palloilulajeille ympärivuotisesti. Molemmilla kentillä on tekonurmialusta.

Urheiluopistolla on monipuoliset oheisharjoittelu ja -palvelumahdollisuudet. Urheiluhallista l√∂ytyv√§t kent√§t, juoksurata, lihashuoltotilat sek√§ tilat ja v√§lineet monipuoliseen paino- ja kuntosaliharjoitteluun.  Futsalin harjoitteluun, otteluihin ja turnauksiin voidaan k√§ytt√§√§ urheiluhallin kentti√§.

 

Liikunnan ammattitutkinto - lasten jalkapallovalmentaminen

Santasport Lapin Urheiluopisto ja Palloliitto käynnistävät helmikuussa 2017 uuden koulutuksen lasten valmennukseen erikoistuville valmentajille (LAT ja SPL+). Tavoitteena on saada seuratoimintaan lisää alle 12-vuotiaiden lasten jalkapallovalmennuksen erityisosaajia ja liikunnan ohjaamisen ammattilaisia. Koulutus valmistaa samalla liikunnan ammattitutkinnon tai sen osan suorittamiseen. Haku koulutukseen käynnissä 31.12.2016 saakka!

Lisätietoa koulutuksesta

Hae koulutukseen tästä

 

Leirit

Tarjoamme lajin vaatimat puitteet sekä monipuoliset oheisharjoitustilat niin paikallisille seuroille kuin harjoitusleireillekin. Valmennuksen tukipalveluina tarjoamme myös hierontaa, fysioterapiaa sekä monipuoliset testausmahdollisuudet.

Leirien yhteyteen on mahdollista järjestää myös harjoituspelejä paikallisten jalkapalloa tai futsalia harrastavien seurojen kanssa. Otathan yhteyttä lajivastaavaan.

Kurssit ja koulutukset

Järjestämme valmennus- ja valmentajakoulutuksia sekä kursseja yhteistyössä Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piirin sekä paikallisten jalkapalloseurojen kanssa.

Syventäessään koulutustaan jalkapallovalmentajat voivat hakeutua Lapin Urheiluopiston järjestämälle valmentajan ammattitutkinnolle (VAT).

Lisätietoja koulutusmahdollisuuksista

Lajivastaava, jalkapallo
Vesa Tauriainen
020 798 4294
vesa.tauriainen(at)santasport.fi

Lisätietoja seura- ja lajitoiminnasta Rovaniemellä
Rovaniemen Palloseura
FC Santa Claus Juniorit
FC Santa Claus AC
FC Santa Claus futsal
Suomen Palloliitto, Pohjois-Suomen piiri
Suomen Palloliitto

Poistu mobiilinäkymästä