Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Lentopallo

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa lentopallojoukkueille leirikäyttöön erittäin laadukkaat tilat ja välineet. Urheiluhallissa alustana on erityisesti lentopallokäyttöön tarkoitettu taraflex -matto. Leireilevillä joukkueilla on mahdollisuus käyttää harjoittelun apuvälineitä, kuten pallotykkiä, passarin ja vastaanoton tarkkuusharjoittelunmaaleja sekä ulottuvuuden testaukseen tarvittavia välineitä. Fyysisen harjoittelun monipuolisuuden ja laadukkuuden mahdollistavat erityisesti urheilukäyttöön suunnitellut tilat ja välineet.

Lentopallokenttien lisäksi saman katon alta löytyvät painonnostolavat, kuntosali, juoksurata, telinevoimistelualue sekä uimahalli. Toiveiden mukaan leirin yhteyteen on mahdollista järjestää myös harjoituspelejä paikallisvastustajien kanssa.

Leiripalveluja opistolla ovat käyttäneet mm. Lentopalloseura Etta, Tromssa Norjasta, Venäläinen huippujoukkue Iskra Odintsovo, Läse ja Indukalns Latviasta sekä nuorten aluejoukkueet. Paikalliset lentopallon mestaruusliigaa pelaavat Team Lakkapää/Perungan Pojat ja Woman Volley käyttävät opiston tiloja päivittäisharjoittelussaan sekä pelaavat kotiottelunsa Lapin Urheiluopistolla.

 

Koulutustoiminta

Järjestämme tarpeen mukaan Suomen Lentopalloliiton valmentajakoulutuksia yhteistyössä Suomen Lentopalloliiton kanssa. Syventäessään koulutustaan lentopallovalmentajat voivat hakeutua Lapin Urheiluopiston järjestämälle Valmentajan ammattitutkinnolle (VAT).

Lajivastaava, lentopallo
Jukka Mäkihannu
jukka.makihannu(at)santasport.fi

Tutustu myös
Suomen Lentopalloliitto
Perungan Pojat
Napapiirin Palloketut
Woman Volley
Pohjois-Pohjanmaan Lentopallo