Lentopallo

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa lentopallojoukkueille leirikäyttöön erittäin laadukkaat tilat ja välineet. Urheiluhallissa alustana on erityisesti lentopallokäyttöön tarkoitettu taraflex -matto. Leireilevillä joukkueilla on mahdollisuus käyttää harjoittelun apuvälineitä, kuten pallotykkiä, passarin ja vastaanoton tarkkuusharjoittelunmaaleja sekä ulottuvuuden testaukseen tarvittavia välineitä. Fyysisen harjoittelun monipuolisuuden ja laadukkuuden mahdollistavat erityisesti urheilukäyttöön suunnitellut tilat ja välineet.

Lentopallokenttien lisäksi saman katon alta löytyvät painonnostolavat, kuntosali, juoksurata, telinevoimistelualue sekä uimahalli. Toiveiden mukaan leirin yhteyteen on mahdollista järjestää myös harjoituspelejä paikallisvastustajien kanssa.

Leiripalveluja opistolla ovat k√§ytt√§neet mm. Lentopalloseura Etta, Tromssa Norjasta, Ven√§l√§inen huippujoukkue Iskra Odintsovo, L√§se ja Indukalns Latviasta sek√§ nuorten aluejoukkueet. Paikalliset lentopallon mestaruusliigaa pelaavat Team Lakkap√§√§/Perungan Pojat ja Woman Volley k√§ytt√§v√§t opiston tiloja p√§ivitt√§isharjoittelussaan sek√§ pelaavat kotiottelunsa Lapin Urheiluopistolla.

 

Koulutustoiminta

Järjestämme tarpeen mukaan Suomen Lentopalloliiton valmentajakoulutuksia yhteistyössä Suomen Lentopalloliiton kanssa. Syventäessään koulutustaan lentopallovalmentajat voivat hakeutua Lapin Urheiluopiston järjestämälle Valmentajan ammattitutkinnolle (VAT).

Lajivastaava, lentopallo
Jukka Mäkihannu
jukka.makihannu(at)santasport.fi

Tutustu myös
Suomen Lentopalloliitto
Perungan Pojat
Napapiirin Palloketut
Woman Volley
Pohjois-Pohjanmaan Lentopallo

Poistu mobiilinäkymästä