Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Painonnosto

Lapin Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset olosuhteet painonnostoharjoittelulle, leireille sekä  kilpailujen järjestämiselle. Huhtikuussa 2014 valmistuva 252 m2 uusi vapaan painon harjoitussali korvaa entisen urheiluhallissa sijainneen voimavalmennustilan. Tilasta löytyy 20 nostopaikkaa painoineen, monipuoliset välineet sekä tekniikka- että painoharjoitteluun sekä perusvälineet oheisharjoitteluun ja kehonhuoltoon.

Suomessa ainutlaatuinen voimavalmennustila on järjestetty niin, että ohjaajalla on hyvä näköyhteys jokaiselle nostopaikalle, jolloin suurempienkin ryhmien yhtäaikainen harjoittelu on helppoa ja turvallista toteuttaa. Seiniltä löytyvät peilit, tekniikkakamerat sekä nostotekniikan analysointiohjelma auttavat tekniikkaharjoittelun tehostamisessa.

Leirit ja kilpailut

Santasportilla järjestät helposti monipuoliset leirit sekä suuretkin kilpailut. Leirit on mahdollista toteuttaa yhteistyössä paikallisen painonnostoseuran, Ounasvaaran Atleetti Klubin, nostajien kanssa. Teemme myös yhteistyötä Suomen Painonnostoliiton kanssa koulutusten ja leiritysten järjestämisessä. Jos olet kiinnostunut leirin tai kilpailujen järjestämisestä tiloissamme, otathan yhteyttä lajivastaavaan tai myyntipalveluumme.

 

Tutustu myös
Painonnostoliitto
Ounasvaaran Atleetti Klubi
Rovaniemen Reipas

Myyntipalvelu
sales(at)santasport.fi
020 798 4222