Suunnistus

Santasport sijaitsee keskellä loistavia suunnistus- ja ulkoilumaastoja. Ounasvaaran rinteet ja metsät tuovat mukavasti haastetta suunnistukseen, ja Lapin kesän yöttömän yön valossa otsalampun voi unohtaa. Viikoittaista suunnistustoimintaa Rovaniemellä ylläpitää Lapin Urheiluakatemian ja Ounasvaaran Hiihtoseuran suunnistajat. Hiihtosuunnistusrasteja avataan myös tarpeen mukaan.

 

Enskauel -suunnistusseminaari 5.-6.11.2016

Viime vuonna hyvän vastaanoton saanut ENSKAUEL -suunnistusseminaari järjestetään jälleen Santasport Lapin Urheiluopistolla. Seminaari tarjoaa monipuolisesti näkökulmia nuoren suunnistajan harjoitteluun sekä tulevan kauden ohjelmointiin. Luennot on tarkoitettu niin huipulle tähtääville nuorille suunnistajille kuin heidän valmennuksestaan vastaaville henkilöille.

Tällä kertaa seminaarissa mukana ovat mm. Suomen hiihtomaajoukkueen valmennuspäällikkö Eero Hietanen, sprinttisuunnistusmaajoukkueen valmentaja Kalle Rantala, nuoret huippusuunnistajat Olli Ojanaho ja Anna Haataja, valmentaja Kyösti Haataja sekä ruotsalaiset suunnistuksen moninkertaiset MM-mitalistit Gustav Bergman ja Helena Jansson.

Seminaari-isännän tervehdys

Seminaariesite & ohjelma

Ilmoittautuminen seminaariin

 

Kiintorastit ja suunnistuspuistot

Ounasvaaran kiintorastit ovat auki läpi kesän. Karttoja saa urheiluopiston vastaanotosta. Myös suunnistuspuistoja ylläpidetään kesän aikana vaihtelevasti eri puolilla Rovaniemeä. Viikoittaista iltarastitoimintaa tarjoavat tiistai-iltaisin järjestettävät Ounasrastit.

Koulutustoiminta

Suunnistuskoulutuksen osalta Lapin Urheiluopistolla järjestetään ratamestari- ja kartoituskursseja sekä valmentaja- ja ohjaajakoulutusta.Parhaillaan kehitämme myös suunnistuksen alkeiskurssitoimintaa. Ajankohtaisten koulutustapahtumien osalta kannattaa seurata Lapin Suunnistuksen sivuja.

Suunnistusleirit

Seuroilla ja erilaisilla ryhmillä on mahdollisuus leireillä Lapin Urheiluopistolla ympäri vuoden.
 

Lisätiedot
Susanna Parkkisenniemi
020798 5602
susanna.parkkisenniemi(at)santasport.fi

Myyntipalvelu
020 798 4222
sales(at)santasport.fi

Tutustu myös
Ounasvaaran hiihtoseura
Lapin Suunnistus

Poistu mobiilinäkymästä