Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Uinti

Lapin Urheiluopisto tarjoaa laadukkaat harjoitteluolosuhteet ja valmennuspalvelut uintiin. Urheiluopiston 25 metrin sisäallas lisäpalveluineen tarjoaa loistavat puitteet niin nuorten kuin vanhempienkin uimareiden uintiharjoitteluun. Meillä pystyt hyödyntämään esim. siirrettäviä allaspeilejä tekniikkaharjoitteluun, SwimPro kamerajärjestelmää tai Go Pro HD -kameraa vedenalaisiin kuvauksiin. Meillä onnistuu niin urheilijoiden kuntotestaus, kuin asiantuntijaluennot urheilun eri osa-alueista.

UUTTA 2017!

Alkuvuodesta 2017 käytettävissä myös TritonWear analysointilaitteet uintiharjoitteluun. Lisätietoa järjestelmästä TritonWear

Meiltä saat hyvän startin uuteen kauteen!

Koulutustoiminta

Huippusuorituksen varmistaminen uinnissa – koulutus uinnin parissa toimiville valmentajille ja harrastajille.

Tämä koulutus on kohdistettu uintivalmentajille, mutta se soveltuu myös masters ja triathlon harrastajille. Koulutuksessa käsitellään uimarin valmentautumista ja harjoittelua nykypäivän tiedon valossa.

Koulutuksessa lisäät käsitystäsi kehon toiminnasta kokonaisuutena ja kuinka hyödynnämme sitä tietoa huippusuorituksen rakentamisessa.

Uimaopetuksen nautinnollisuus ja tehokkuus

Tämä koulutus soveltuu uimaopettajien, uimaohjaajien ja tekniikkaryhmien valmentajien jatkokoulutukseksi. Koulutuksessa käsitellään Kinesteettistä oppimista ja opettamista, sekä Uimataidon oppimisen lähtökohtia tai estäjiä kehon kautta.

Koulutuksessa opit tehokkaita opetustekniikoita ja arvioimaan sekä lisäämään uimaan oppimisen edellytyksiä eri-ikäisillä.

Syventäessään koulutustaan uintivalmentajat voivat hakeutua Lapin Urheiluopiston järjestämään Valmentajan ammattitutkinnon (VAT) koulutusohjelmaan.

 

Lajipalvelut

Yksilöpalvelut

Yksilöpalvelut on kohdistettu yksittäisille kuntoilijoille, lajin aktiivisille harrastajille tai urheilijoille, jotka haluavat hyödyntää palvelujamme. Yksilöpalveluista löytyy apuja omiin tarpeisiin, aina tekniikasta harjoituskauden suunnitteluun tai pelkästään yksittäisen harjoituksen sisällön rakentamiseen.

Tekniikkakuvaus

Lajihenkilön suorittama uinnin tekniikkakuvaus. Materiaali tallennetaan muistitikulle mp4-muodossa. Myös muut tiedostomuodot mahdollisia.

Tekniikkakuvaus + tekniikka-analyysi

Lajihenkilön suorittama uinnin tekniikkakuvaus ja siitä johdettu lajianalyysi. Materiaali tallennetaan muistitikulle mp4-muodossa. Myös muut tiedostomuodot mahdollisia.

Lajivastaava, uinti

Jukka Shemeikka
jukka.shemeikka(at)santasport.fi

Tutustu myös
Suomen Uimaliitto
Swimming Club Rovaniemi
Rovaniemen Uimaseura