Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

OLOSUHTEET

Santasport Lapin Urheiluopisto sopii monipuolisuudessaan useiden lajien leirityksiin. Samasta pihapiiristä löytyvät urheiluhalli, jäähalli, palloiluhalli sekä palloilukentät, hotelli, ravintolat, kuntosaleja sekä useita peili- ja harjoitussaleja. Tiloissamme on myös lajikohtaiset tilat mm. taistelulajeille, painonnostoon sekä CrossFit®-harjoitteluun (2 salia).

Ounasvaaran ulkoilureitit ja upea luonto tarjoavat mahdollisuuksia ulkolajeihin ja vapaa-aikaan. Huipulta laskeutuvat Ounasvaaran hiihtokeskuksen laskettelurinteet ja kesäisin metsäpoluilla harrastetaan mm. maastopyöräilyä ja polkujuoksua.

Tutustu tiloihimme virtuaalikierroksella

 

Liikuntapaikat

Urheiluhallista löytyvät lentopallokentät, painonnostoalue, kuntosali, vuonna 2016 uusittu juoksurata, telinevoimistelualue, yleisurheilun hyppypaikat sekä CrossFit®-sali. Päärakennuksen uimahallissa sujuu uimaharjoittelu sekä palautuminen kylmä- ja kuumavesialtaissa, ja vapaamuotoisempaa harjoittelua voi valita ryhmäliikuntavalikoimasta tai CMS-kuntosalilta.

Lajikohtaisista tiloista ja välineistä voit lukea lisää lajikohtaisilla sivuilla.

Majoitus

Majoitusvaihtoehtoja löytyy useita aina lomahuoneistoista hotellihuoneisiin, opistomajoitukseen ja patjamajoitukseen. Majoituskapasiteettimme taipuu suurempienkin tapahtumien järjestämiseen, ja vaihtoehtoja löytyy jokaiseen tarpeeseen.

Rovaniemen keskustan palvelut ovat aivan kävelymatkan eli noin 2km päässä, ja tarvittaessa vuokraamomme valikoimasta voitte saada käyttöönne polkupyörät.

Ravintolapalvelut

Santasport Ravintolapalvelut löytyvät päärakennuksesta ja tarjoavat terveellistä ja herkullista ruokaa urheilijoiden tarpeisiin, aamusta iltaan. Aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala järjestyvät Puhti -pääravintolassa ja ne sisältyvät leiripakettien täysihoitoon. Ravintola Leiripaikka toimii tilausravintolana.

Pääaulan vieressä sijaitsevassa Buusti Lounge & Delissä myydään urheilujuomia, energia- ja proteiinipatukoita, salaatteja, burgereita, pikkupurtavaa ja muita herkkuja.

Varaukset ja hintatiedot myyntipalvelusta:

Myyntipalvelu
020 798 4222
sales(at)santasport.fi