Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

URHEILIJAN POLKU

Santasport Lapin Urheiluopisto kehittää jatkuvasti monipuolisia harjoitteluvaihtoehtoja eri ikäisille urheilijoille tai urheilijan urasta haaveileville. Tavoitteena on luoda urheilijan polku, joka kantaa lapsesta ammattiurheilijaksi asti ja helpottaa tavoitteisiin pääsyä silloin, kun tavoitteena on ammattiurheilijan ura. 

 

Santasportin Moniurheilukoulu lapsille ja nuorille

Santasport Lapin Urheiluopisto järjestää lapsille ja nuorille suunnatun Moniurheilukoulun, jonka tarkoituksena on tarjota nuorille urheilijoille monipuolista liikuntaa oman lajin ohelle.

Moniurheilukoulu koostuu kolmesta eri lajiakatemiasta: yleisurheiluakatemiasta, painonnostoakatemiasta ja taitoakatemiasta. Urheilija valitsee näistä kolmesta vaihtoehdosta itselleen ykköslajin, jossa pääosa harjoittelusta tapahtuu. Kerran kuussa urheilija käy tutustumassa muiden lajiakatemioiden harjoituksiin ja toimintaan. Urheilija voi harjoitella samaan aikaan myös useammassa lajiakatemiassa.

Lisätietoja eri lajiakatemioista, ikäryhmistä, harjoituskerroista, harjoittelukausista ja maksuista löydät Moniurheilukoulun nettisivuilta.

Myös seuroille ja joukkueille erikseen räätälöidyt harjoituspaketit ovat mahdollisia.
Toiveita saa aina esittää!

Lisätiedot osoitteesta: moniurheilukoulu.fi 
tai Susanna Parkkisenniemeltä
020 798 5602
susanna.parkkisenniemi(at)santasport.fi

 

Lapin Urheiluakatemia

Santasportin alaisuudessa toimiva Lapin Urheiluakatemia on Rovaniemellä toimiva oppilaitosten ja yhteistyötahojen verkosto, jonka tavoitteena on urheilijoiden opiskelun ja urheilu-uran tuloksekas yhdistäminen. Lapin Urheiluakatemia on yksi Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluakatemioista.

Rovaniemen yläkoululeiritykset

Nuorilla urheilijoilla on nyt mahdollisuus valmentautua huippu-urheilijaksi ilman, että koulunkäynti kärsii. Santasport ja Lapin Urheiluakatemia yhdessä järjestävät yläkoululeirityksiä, jolloin nuori harjoittelee Santasportin tiloissa Rovaniemellä niin, että urheilun ja erilaisten harjoitusten lisäksi iltapäivät on varattu omalta opettajalta saatujen koulutehtävien suorittamiseen yhdyshenkilön johdolla.

Valtakunnallinen Yläkouluakatemia

Lapin Urheiluakatemian yläkoulutoiminta tehostuu yläkouluikäisten osalta syksystä 2014 alkaen. Leiritysprojekti kestää läpi vuoden (3 leiriä/lukuvuosi + henkilökohtainen ohjelmointi sekä yhteydenpito) ja samalla tehostetaan henkilökohtaista harjoittelua sekä koulun, kodin ja henkilökohtaisen valmentajan kanssa tehtävää yhteistyötä.