Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

MONIURHEILUKOULU

Santasport Lapin Urheiluopiston Moniurheilukoulu koostuu kolmesta eri lajiakatemiasta: yleisurheiluakatemiasta, painonnostoakatemiasta ja taitoakatemiasta. Urheilija valitsee näistä kolmesta vaihtoehdosta itselleen ykköslajin, jossa pääosa harjoittelusta tapahtuu. Kerran kuussa urheilija käy tutustumassa muiden lajiakatemioiden harjoituksiin ja toimintaan. Urheilija voi harjoitella samaan aikaan myös useammassa lajiakatemiassa.

 

Lajiakatemiat

Painonnostoakatemia

Painonnosto kuuluu olennaisesti useiden urheilulajien lihasvoimaharjoitteluun ja se sopii siten erinomaisesti myös muiden urheiluharrastusten rinnalle. Painonnosto on monipuolinen laji niin harrastus-, kuntoilu- kuin kilpalajina, sillä se kehittää lihaskunnon lisäksi mm. kehonhallintaa.

Yleisurheiluakatemia

Yleisurheiluakatemia on tarkoitettu 5-vuotiaista aina aikuisiin asti niille, jotka haluavat harrastaa, kilpailla tai muutoin rakentaa monipuolisen pohjan liikkumiseen yleisurheilun parissa.

Taitoakatemia

Yleistaitovalmennus sopii kaikille laji- ja ikäryhmille. Taitoharjoittelun päätavoitteena on luoda eri lajiryhmien harrastajista monipuolisia urheilijoita sekä antaa valmiudet lajitaitojen hallintaan ja niiden kehittämiseen.

Lisätietoja eri lajiakatemioista, ikäryhmistä, harjoituskerroista, harjoittelukausista ja maksuista löydät Moniurheilukoulun nettisivuilta: moniurheilukoulu.fi 

Yhteystiedot:

Susanna Parkkisenniemi
020 798 5602
susanna.parkkisenniemi(at)santasport.fi