URHEILIJAN POLKU

Santasport Lapin Urheiluopisto kehitt√§√§ jatkuvasti monipuolisia harjoitteluvaihtoehtoja eri ik√§isille urheilijoille tai urheilijan urasta haaveileville. Tavoitteena on luoda urheilijan polku, joka kantaa lapsesta ammattiurheilijaksi asti ja helpottaa tavoitteisiin p√§√§sy√§ silloin, kun tavoitteena on ammattiurheilijan ura. 

 

Santasportin Moniurheilukoulu lapsille ja nuorille

Santasport Lapin Urheiluopisto j√§rjest√§√§ lapsille ja nuorille suunnatun Moniurheilukoulun, jonka tarkoituksena on tarjota nuorille urheilijoille monipuolista liikuntaa oman lajin ohelle.

Moniurheilukoulu koostuu kolmesta eri lajiakatemiasta: yleisurheiluakatemiasta, painonnostoakatemiasta ja taitoakatemiasta. Urheilija valitsee näistä kolmesta vaihtoehdosta itselleen ykköslajin, jossa pääosa harjoittelusta tapahtuu. Kerran kuussa urheilija käy tutustumassa muiden lajiakatemioiden harjoituksiin ja toimintaan. Urheilija voi harjoitella samaan aikaan myös useammassa lajiakatemiassa.

Lisätietoja eri lajiakatemioista, ikäryhmistä, harjoituskerroista, harjoittelukausista ja maksuista löydät Moniurheilukoulun nettisivuilta.

Myös seuroille ja joukkueille erikseen räätälöidyt harjoituspaketit ovat mahdollisia.
Toiveita saa aina esittää!

Lis√§tiedot osoitteesta: moniurheilukoulu.fi 
tai Susanna Parkkisenniemeltä
020 798 5602
susanna.parkkisenniemi(at)santasport.fi

 

Lapin Urheiluakatemia

Santasportin alaisuudessa toimiva Lapin Urheiluakatemia on Rovaniemell√§ toimiva oppilaitosten ja yhteisty√∂tahojen verkosto, jonka tavoitteena on urheilijoiden opiskelun ja urheilu-uran tuloksekas yhdist√§minen. Lapin Urheiluakatemia on yksi Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluakatemioista.

Rovaniemen yläkoululeiritykset

Nuorilla urheilijoilla on nyt mahdollisuus valmentautua huippu-urheilijaksi ilman, ett√§ koulunk√§ynti k√§rsii. Santasport ja Lapin Urheiluakatemia yhdess√§ j√§rjest√§v√§t yl√§koululeirityksi√§, jolloin nuori harjoittelee Santasportin tiloissa Rovaniemell√§ niin, ett√§ urheilun ja erilaisten harjoitusten lis√§ksi iltap√§iv√§t on varattu omalta opettajalta saatujen kouluteht√§vien suorittamiseen yhdyshenkil√∂n johdolla.

Valtakunnallinen Yläkouluakatemia

Lapin Urheiluakatemian yläkoulutoiminta tehostuu yläkouluikäisten osalta syksystä 2014 alkaen. Leiritysprojekti kestää läpi vuoden (3 leiriä/lukuvuosi + henkilökohtainen ohjelmointi sekä yhteydenpito) ja samalla tehostetaan henkilökohtaista harjoittelua sekä koulun, kodin ja henkilökohtaisen valmentajan kanssa tehtävää yhteistyötä.

Poistu mobiilinäkymästä