VĂ„LINEVUOKRAAMO

Santasportin vuokraamosta saat käyttöösi välineet omatoimiseen ulkoiluun lähimaastossa ja vähän kauempanakin. Polkupyörällä polkaiset kätevästi parin kilometrin päähän Rovaniemen keskustaan, ja talvella lumikengät vievät seikkailulle Ounasvaaran lumisiin metsiin.

Meiltä voi myös ostaa tai vuokrata vaatteita ja välineitä liikuntapalveluidemme käyttöön, esim. uimahousut ja -puvut, uimalasit sekä tarvikkeet ja vaatteet kuntosalille. 

Vuokravälineet Hinta
Polkupyörä (8h) 20 €
Fatbike
3 tuntia 30 €
1 päivä (8 tuntia) 50 €
seuraava päivä 30 €
Polkuautot
pieni 3 €/2h
keskikoko 5 €/2h
2-paikkainen 5 €/2h
Kävelysauvat (8h) 20 €
Frisbeegolf-setti
(3 kiekkoa, kartta + tuloskortti)
10 €
(+ pantti)
Maastohiihtosetti ja lumikengät
3 tuntia 15 €
1 päivä (8 tuntia) 30 €
seuraavat päivät 10 €/pv
Liukulumikengät
3 tuntia 20 €
1 päivä (8 tuntia) 35 €
Pulkat
1 päivä (8 tuntia) 10 €

Vuokravälineet varattavissa suoraan vastaanotosta klo 12-19 välisenä aikana. Välineiden varaustilannetta voitte tiedustella vastaanotostamme. Välinevuokraukset ryhmille ja muina ajankohtina ennakkovarauksella. Päivävuokran pituus on 8h. Vuokraaja on vastuussa kalustosta koko vuokrausajan. Vuokrattu väline on palautettava samassa kunnossa kuin se oli luovutettaessa. Vuokraaja on korvausvelvollinen mikäli väline on rikkoutunut vuokrauksen aikana.

Tiedustelut ja ryhmävaraukset vastaanotosta
info(at)santasport.fi
puh. 020 798 4202

 

Apuvälineet soveltavaan liikuntaan

Meiltä löydät myös apuvälineet soveltavaan liikuntaan. Lisätietoja soveltavasta liikunnasta, apuvälineistä sekä yhteyshenkilöistä löydät täältä.
 

Poistu mobiilinäkymästä