Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

LAPSET JA NUORET

Tulemme uudistamaan lasten ja nuorten liikuntaryhmiä syksyksi. Kesän aikana päivitämme tästä lisätietoja!

Tutustu lasten ja nuorten liikuntatarjontaan:

 
 

Vakuutus

Santasport Lapin Urheiluopistolla on voimassa oleva vastuuvakuutus. Vakuutuksesta korvataan toiselle aiheutettu henkilö- ja esinevahinko, josta vakuutuksen ottaja on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvastuussa. Varmista oman tapaturmavakuutuksen kattavuus oman vakuutusyhtiön kautta.

Leirit

Lomakausien monipuoliset leirit sisältävät lajikokeiluja ja hauskanpitoa ja varmistavat, ettei lomalla tule tylsää, vaikka vanhemmat joutuisivatkin olemaan töissä. Ohjelmatarjonta ulottuu aina luontoretkistä erilaisiin seikkailutehtäviin ja muihin haastaviin lajeihin asti. Leireiltä voi löytyä uusi harrastus ja monta uutta kaveria!

Lajiliikunta

Urheiluopistolla voi harrastaa useita eri lajeja valmennuskeskuksen sekä seurojen ammattilaisten johdolla: alppihiihto, jalkapallo, judo, jääkiekko, lentopallo, maastohiihto, mäkihyppy ja yhdistetty, painonnosto, suunnistus, taitoluistelu, telinevoimistelu, uinti ja yleisurheilu muodostavat merkittävän osuuden opiston toiminnasta. Tutustu eri lajien toimintaan ja mahdollisuuksiin lajisivuilla.