Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Lasten ja nuorten leirit ja teemapäivät

Santasportin monipuoliset ja liikunnalliset leirit ja teemap√§iv√§t takaavat sen, ett√§ loma-aikoina ei yhdell√§k√§√§n tyt√∂ll√§ tai pojalla tarvitse olla tyls√§√§! Leirien ja teemap√§ivien ohjelmat takaavat tekemist√§, vaikka vanhemmat joutuisivatkin olemaan t√∂iss√§. Leirilt√§ voi l√∂yt√§√§ uuden harrastuksen sek√§ monta uutta kaveria! Ilmoittautuminen leireille ja teemap√§iville toteutetaan s√§hk√∂isesti. Lis√§tietoja voi tiedustella osoitteesta: lastenliikunta(at)santasport.fi.

Hinnat sisältävät ohjatun ohjelman kokonaisuudessaan, lämpimän aterian sekä välipalan. Leireillä, joissa yövytään, hinta sisältää majoituksen täysihoidolla.

 

Syksyn 2017 lasten leirit

Santasportin syksyn lasten ja nuorten leirit ovat t√§√§ll√§ taas! Tule sin√§kin mukaan monipuolisiin ja liikunnallisiin p√§iv√§leireihin, tekemist√§ riitt√§√§ niin vedess√§ kuin maallakin.
 

Leiri Ajankohta Hinta Malliohjelma Ilmoittautuminen
Lasten ja nuorten joululeiri, 4-12 vuotiaille, toiminta toteutetaan ik√§ryhmitt√§in 16.-17.12.2017 76 ‚ā¨ Katso t√§st√§ Ilmoittautuminen

 

FUNPARK TEEMAKUUKAUDET/-P√ĄIV√ĄT:

SYYSKUU - RUSKA

  • Mit√§ luonnolle tapahtuu, mit√§ v√§rej√§ voit n√§hd√§?
  • Syyskuun aikana Funparkissa askarrellaan teeman mukaisesti syksyyn ja ruskaan liittyen, sek√§ koristellaan Funpark syksyn v√§reihin
  • Fani-dino kutsuu lapset opettelemaan syksyn uudet temput ja ansaitsemaan itselleen Fanin temppudiplomin. Temput voi ottaa haltuun ohjaajien avustuksella!

LOKAKUU - HALLOWEEN

  • Kummitusten ja kurpitsojen aikaa, karkki vai kepponen?
  • Lokakuun aikana koristellaan Fanin kotiluolaa naamiaisjuhlia varten. Fani-dino kutsuu kaikki lapset 4.-5.11. Funparkiin naamiaisjuhliin! Olethan sin√§kin yst√§v√§si kanssa mukana?

MARRASKUU - TALVI

  • Talviset askareet alkavat. Etsit√§√§n varastosta sukset, kelkat ja luistimet esiin.
  • Marraskuussa ratkaistaan Funparkissa Fanin mysteeriteht√§vi√§ sek√§ askarrellaan teeman mukaisesti. 
  • Kuukausi huipentuu 25.11. Retki talven ihmemaahan-teemap√§iv√§√§n. Retki aloitetaan Funparkista, jonka j√§lkeen l√§hdet√§√§n seikkailemaan Ounasvaaran l√§himaastoon tutkimaan talven ihmemaata. Retkelt√§ palaamme takaisin Funparkiin. Kokonaiskesto n. 4h. Ilmoittautuminen s√§hk√∂isesti nettisivuillamme, hinta 5‚ā¨ / lapsi (ilmoittautuminen julkaistaan my√∂hemmin)

JOULUKUU - TONTTUJEN AIKA

  • N√§etk√∂ punaisen nutun, kuuletko nuo jutut.. joulu tulla jolkottaa.
  • Joulukuussa askarrellaan jouluisia asioita koristellen Funpark jouluiseen tunnelmaan. Tule sin√§kin mukaan ja opettele samalla Fani ‚Äď dinon tonttutanssi!

 

Lisätiedot:

Lisätiedot lastenleireistä:
Mari Kunnari
lastenliikunta(at)santasport.fi
020 798 4237

*Lisätiedot yhdellä tähdellä merkityistä leireistä
Johanna Alppi
johanna.alppi(at)santasport.fi
020 798 4253

**Lisätiedot soveltavan liikunnan leireistä
Harri Marttinen
harri.marttinen(at)santasport.fi
020 798 4261

 

Laji- ja tähtileirit

Santasport Lapin Urheiluopisto järjestää laadukkaita lajileirejä ympäri vuoden. Huippu-urheilijaksi tähtääville nuorille järjestettäviin yläkoululeirityksiin voit tutustua alla olevan linkin kautta. Tähtileireillä mukana on myös tunnettuja urheilijoita, joilta voi saada vinkkejä ja motivaatiota omaan harjoitteluun.

Tutustu lajileiritarjontaamme!