Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Santasport synttärit

Järjestä ikimuistoiset supersynttärit Santasportissa! Uudistimme syntymäpäivätarjontamme, juhlien järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

 

Valitse sopiva synttäripaketti vaihtoehdoistamme:

 

Keilaus-synttärit (sis. keilaus)

  • Vietä hauskat synttärit Santasportilla keilaillen kavereiden kanssa! Keilahallilta löytyy useita kevyitä keilapalloja lapsille sekä kengät, joista pienimmät ovat kokoa 28. Lapsille suunnatut ränniesteet ovat saatavissa pelaajakohtaisesti kaikilla keilaradoilla.

 

Temppu-synttärit (sis. permanto, rekkejä, trampoliinit, juustomeri) 

  • Synttäreillä pääsee temppuilemaan rekeillä, trampoliineilla ja permannolla. Vaahtomuovinpaloista tehty juustomeri rohkaisee lapset tekemään hassuja hyppyjä. Ohjaaja valvoo toiminnan turvallisuutta ja telineiden oikeaoppista käyttämistä.

 

Palloilu-synttärit

  • Vietä hauskat synttärit pelaillen erilaisia palloilupelejä kavereiden kanssa!

 

Funpark-synttärit

  • Juhli syntymäpäivää puuhaillen ja touhuillen kamujen kanssa sisäleikkipuisto Funparkissa!

 

 

Syntymäpäiväpaketti sisältää:

  • Synttäreiden kesto 2h. Synttärit sisältää ohjauksen, synttärijuhlatilan sekä koristelupaketin.
  • Hinta 170 €. Max. 16 hlöä.
  • Synttäreiden juhlija voi tuoda mukanaan omat tarjoilut (tarjoilut eivät kuulu pakettiin.)

 

 


Synttärit seikkailupuisto Huimassa!

Tule viettämään unohtumatonta syntymäpäivää Seikkailupuisto Huimaan! Seikkailupuisto soveltuu kaikille 4-vuotiaista ylöspäin ja se pitää sisällään yhdeksän eri vaativuustason rataa. Puistossa pääset testaamaan voimaa, tasapainoa ja ketteryyttä vaativia ratoja koulutetun ohjaajan valvoessa ja opastaessa. Synttäreiden ajan käytössänne on Seikkailupuiston vieressä oleva Havukka-kota.

Radoilla seikkaillessa saattaa jano ja nälkä yllättää, joten tarjoamme lisäpalveluna pienen välipalapaketin! Tähän kuuluu vapaavalintainen jäätelö meidän jäätelöaltaasta, mehu sekä hot-dog tarvikkeet (1kpl/hlö), joista voi itse kasata porukalla omat hodarit! Tämä välipalapaketti kustantaa 7€/hlö.

Huom! Nuorisoradat (radat 1-9) soveltuvat yli 140cm seikkailijoille, perheradat (radat 1-7) yli 125cm seikkailijoille ja Naperorata (rata 2 & 3) perheen pienimmille (min. 110 cm). 

Hinta: 170€ Max. 16 hlöä.

vapaavalintainen välipalapaketti extrana: 7€/hlö

Kesto: n. 3h


Varaa vauhdikas päivä Santasportista!

Myyntipalvelu
sales(at)santasport.fi
puh. 020 798 4222