Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

PHT RY:N HYVINVOINTIJAKSOT

Sinä työikäinen ilman työterveyshuollon tukea, ota ensimmäinen askel hyvinvointiisi! Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n tukemia aikuisten 1. askel hyvinvointijaksoja järjestetään Santasport Lapin Urheiluopistolla seuraavasti:

 

  • 12.9.-15.9.2017 (pääjakso), 16.1.-19.1.2018 (seurantajakso)

 

Tunnistatko itsessäsi tyytymättömyyttä elintapoihisi ja hyvinvointiisi? 1. askel hyvinvointijaksojen tarkoituksena on herättää mielenkiinto omien voimavarojen kartoittamiseen sekä oman hyvinvoinnin ja jaksamisen ylläpitämiseen arjen pienten, terveellistä elämäntapaa tukevien, valintojen ja liikunnan kautta. Luonto, lepo ja liikunta auttavat elementteinä liikkeelle lähdössä.

Hyvinvointijaksot toteutetaan täysihoidolla (aamiainen, lounas ja päivällinen). Jakso sisältää mm. hyvinvointivalmennusta, ravinto- ja liikunta-aiheisia luentoja. Luontoliikunnan lisäksi jaksolla kokeillaan monipuolisesti eri liikuntalajeja, opetellaan oikeaoppisia ja turvallisia suoritustekniikoita sekä annetaan osallistujille onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Osallistujat saavat käytännön vinkkejä sihen, miten lisätä arjen aktiivisuutta ja fyysistä aktiivisuutta pienin, mutta pysyvin muutoksin. Jaksolla osallistujilla on käytössään polkupyörät, sauvakävelysauvat ja lumikengät sesongin mukaan maksutta. Osallistujat voivat osallistua myös CMS-liikuntaklubin ryhmäliikuntoihin maksutta.

Tämän lisäksi ohjelmaan sisältyy henkilökohtainen haastattelu ohjaajan kanssa, jolloin käydään läpi mm. tavoitteita ja ajatuksia omasta hyvinvoinnista. Jaksojen välillä ohjaaja pitää yhteyttä kurssilaisiin, motivoi ja kannustaa pysymään liikkeellä ja tsemppaa kohti tavoitteita kohti. Kurssilaiset saavat myös kuukausittain vaihtuvan terveysvinkin sähköpostiinsa.

Haku hyvinvointijaksolle Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n nettisivujen kautta. Haku on käynnissä!

Katso tästä tarkempi hyvinvointijakson malliohjelma

Hinta:

75 €/hlö/3 vrk:n pääjakso
75 €/hlö/3 vrk:n seurantajakso

työtön/lomautettu:
37,50 €/hlö/3 vrk:n pääjakso
37,50 €/hlö/3 vrk:n seurantajakso

Sisältäen ohjelman sekä majoituksen yhden hengen huoneessa täysihoidolla.

Lisätietoja
Leena Sirviö
leena.sirvio(at)santasport.fi

Taru Päiviö
taru.paivio(at)santasport.fi