Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

LIIKUNTAPAIKAT

Liikuntapaikkojamme sisätiloissa ovat keilahallin, kylpylän, kuntosalin ja sisäliikuntapuisto Lappset Funparkin lisäksi seuraavat:
 

Liikuntapaikat sisällä

KÖNGÄS
Sisäpyöräilysali, päärakennuksessa pohjakerroksessa

Sisäpyöräilysalissamme on laadukkaat pyörät 20 hengelle, jäähdytetty ilmanvaihto sekä äänen- ja kuvantoisto. Pyörät on sijoitettu auditoriomaisesti eri tasoille, jolloin jokaisella on esteetön näkymä ohjaajan neuvoihin ja etuseinän isolle screenille.

SAAGA
Peilisali,päärakennuksessa pohjakerroksessa

Saaga on liikuntasali jossa on hyvä ilmanvaihto, suuret peilit, tunnelmaan mukautuva valaistus sekä laadukas äänentoisto. Tilan koko on 99 m2, liikkujia mahtuu n. 20 henkeä.

SEITA
Liikuntasali, Kammi 2 -rakennuksessa pohjakerroksessa

Seitasali on tilava liikuntasali, jossa on suuret peilit sekä hyvä valaistus, äänentoisto ja ilmanvaihto. Tilan koko on 258 m2, jossa suuretkin liikuntaryhmät pääsevät liikkumaan tarpeidensa mukaisesti.Seitasalin monipuolinen välineistö tarjoaa laadukkaita liikuntahetkiä erilaisille ryhmille.

KUNTOCIRCUIT
Kuntocircuit-sali, päärakennuksessa pohjakerroksessa

Kuntocircuit-sali on terveysliikuntatila, johon mahtuu kuntoilemaan noin 20 kuntoilijaa kerrallaan. Tila tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen kuntoiluun. Kuntocircuit-salissa on välineistöä, joilla voi harjaannuttaa muun muassa tasapainoa, kehonhallintaa, koordinaatiota ja lihaskuntoa.

JUTA
Peilisali, päärakennuksessa pohjakerroksessa

Juta on monipuolinen liikuntasali, jossa on suuret peilit ja hyvä valaistus. Saliin mahtuu liikkumaan lajista riippuen 20 - 30 henkilöä. Salia käytetään muun muassa erilaisiin tanssillisiin tunteihin.

URHEILUHALLI

Urheiluhalli tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri lajien harjoitteluun

  • 200 m kiertävä juoksurata
  • palloilukentät (lentopallo, futsal, salibandy ym.)
  • urheiluhallin kuntosali
  • telinevoimistelupääty
  • heittopaikat
  • hyppypaikat
 

CrossFit®-sali
CrossFit-harjoitteluun tarkoitettu sali, jossa paikat 14 hengelle. Rekkitangot, renkaat, nostopaikat sekä muutperusvälineet tarjoavat yhdessä soutulaitteiden, vatsa-selkäpenkkien sekä kiipeilyköysien kanssa monipuolisen harjoitusympäristön tehokkaaseen kiertoharjoitteluun. CrossFit Santasport järjestää tiloissa toimintaa, mutta tilaa voi myös vuokrata muuhun käyttöön. Lue lisää CrossFit Santasportin toiminnasta

Voimavalmennustila
Suomessa ainutlaatuinen 20 nostopaikan voimaharjoittelutila painonnostajien sekä muiden lajien oheisharjoittelun tarpeisiin. Näköesteetön tila mahdollistaa suurempienkin ryhmien yhtäaikaisen harjoittelun, ja kamerakuvaus ja nostotekniikan analysointiohjelma tuovat lisämahdollisuuksia tarkkaan tekniikkaharjoitteluun. Tilassa myös kyykkytelineitä, nostopukkeja, leuanvetotankoja, puolapuut, selkäpenkit, kiipeilyköydet sekä hyppypukkeja/-penkkejä. Huhtikuussa 2014 valmistunut tila korvaa entiset painonnostolavat urheiluhallin päädyssä.

Kiipeilyseinä
Kiipeilyseinän käyttöön on vähintään yhdellä seurueessa oltava riittävä varmistuskokemus (KTO-moduuli 1 tai vastaava kokemus). Mikäli haluat kerrata varmistamisen perusteet, ota yhteyttä Oula-Matti Peltoseen oula-matti.peltonen(at)santasport.fi. Tarvittavan osaamisen voit hankkia myös kursseillamme. Kiipeilyseinän käyttö omalla vastuulla. 

 

Lappi Areena

Lappi Areena on nykyaikainen monitoimihalli, joka muuntuu monenlaiseen käyttöön tilaisuuden ja vierasmäärän mukaan. Ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta tarjoamme hyvät mahdollisuudet toteuttaa kaikenlaisia tapahtumia. Yhteistyökumppaneiden kanssa järjestämme huippuluokan äänentoiston, valaistukset ja AV-tekniikan aina tapahtuman suunnittelusta purkutöihin saakka. Lappi Areenan jäätarjonta on kattava, sillä hallissa on yhteensä kolme kaukaloa (kisahalli ja harjoitushallit). Joukkueilla käytössä 12 pukuhuonetta, kuivaustilat ja pyykinpesumahdollisuus. Katsomossa 3500 istumapaikkaa, lisäksi 1280 permatopaikkaa esiintymislavan eteen. Lue lisää Lappi Areenan toiminnasta.

 

Liikuntapaikat ulkona

Jalkapallokenttä
Koko: Pelialue 100 x 62 m, nurmialue 105 x 64 m
Alusta: Tekonurmi Saltex Greenie, jossa valettu joustorakenne
Ajastettu valaistus, ei lämmitystä.
Palloilukentälle voi varata yksittäisen vuoron tai toistuvan vakiovuoron.

Hiihtoladut
Santasport Lapin Urheiluopisto sijaitsee monipuolisen latuverkoston ja Ounasvaaran upeiden maisemien äärellä.

Rovaniemen latuverkosto

Seikkailupuisto Huima
Huima on kymmenratainen seikkailupuisto Santasportin pihapiirissä. Radat soveltuvat yli 130cm seikkailijoille ja Naperorata perheen pienimmille (min. 110 cm). Seikkailupuiston yhteydestä on mahdollisuus vuokrata myös mm. fatbikeja ja polkuautoja sekä pelata minigolfia.

Frisbeegolf
Frisbeegolf on hauska ja suosittu laji jota kannattaa kokeilla! Peliä pelataan lähes kuten golfia, mutta pelivälineinä käytetään frisbee kiekkoja. Tavoitteena on saada frisbee koriin mahdollisimman vähillä heitoilla. Frisbeegolfkiekkoja voit vuokrata vastaanotostamme.

Ulkokuntosali
Mikä sen mukavampaa kuin kasvattaa lihaskuntoa raittiissa ilmassa! Ulkokuntosali sijaitsee Santasportin päärakennuksen ja Lappi Areenan välissä.

Lasten liikennepuisto
Lasten liikennepuistossa huristellaan polkuautoilla ja opetellaan samalla liikennesääntöjä. Liikennepuisto on auki kesäisin. Polkuautoja voi vuokrata vastaanotostamme.

Nordic Fitness Sports Park
Monille liikuntalajeille sekä ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu ulkoilualue levittäytyy Ounasvaaran upeisiin maisemiin. Reitit on kartoitettu sekä merkitty opastein, ja kaikille reiteille pääsee suoraan Santasportin pihapiiristä. Reiteissä on valittavana monta eri tasoa kaikille kuntotasoille ja liikuntataustoille.