LIIKUNTAPAIKAT

Liikuntapaikkojamme sisätiloissa ovat keilahallin, kylpylän, kuntosalin ja sisäliikuntapuisto Lappset Funparkin lisäksi seuraavat:
 

Liikuntapaikat sisällä

K√ĖNG√ĄS
Sisäpyöräilysali, päärakennuksessa pohjakerroksessa

Sisäpyöräilysalissamme on laadukkaat pyörät 20 hengelle, jäähdytetty ilmanvaihto sekä äänen- ja kuvantoisto. Pyörät on sijoitettu auditoriomaisesti eri tasoille, jolloin jokaisella on esteetön näkymä ohjaajan neuvoihin ja etuseinän isolle screenille.

SAAGA
Peilisali,päärakennuksessa pohjakerroksessa

Saaga on liikuntasali jossa on hyvä ilmanvaihto, suuret peilit, tunnelmaan mukautuva valaistus sekä laadukas äänentoisto. Tilan koko on 99 m2, liikkujia mahtuu n. 20 henkeä.

SEITA
Liikuntasali, Kammi 2 -rakennuksessa pohjakerroksessa

Seitasali on tilava liikuntasali, jossa on suuret peilit sekä hyvä valaistus, äänentoisto ja ilmanvaihto. Tilan koko on 258 m2, jossa suuretkin liikuntaryhmät pääsevät liikkumaan tarpeidensa mukaisesti.Seitasalin monipuolinen välineistö tarjoaa laadukkaita liikuntahetkiä erilaisille ryhmille.

KUNTOCIRCUIT
Kuntocircuit-sali, päärakennuksessa pohjakerroksessa

Kuntocircuit-sali on terveysliikuntatila, johon mahtuu kuntoilemaan noin 20 kuntoilijaa kerrallaan. Tila tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen kuntoiluun. Kuntocircuit-salissa on välineistöä, joilla voi harjaannuttaa muun muassa tasapainoa, kehonhallintaa, koordinaatiota ja lihaskuntoa.

JUTA
Peilisali, päärakennuksessa pohjakerroksessa

Juta on monipuolinen liikuntasali, jossa on suuret peilit ja hyvä valaistus. Saliin mahtuu liikkumaan lajista riippuen 20 - 30 henkilöä. Salia käytetään muun muassa erilaisiin tanssillisiin tunteihin.

URHEILUHALLI

Urheiluhalli tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri lajien harjoitteluun

  • 200 m kiert√§v√§ juoksurata
  • palloilukent√§t (lentopallo, futsal, salibandy ym.)
  • urheiluhallin kuntosali
  • telinevoimistelup√§√§ty
  • heittopaikat
  • hyppypaikat
 

CrossFit¬ģ-sali
CrossFit-harjoitteluun tarkoitettu sali, jossa paikat 14 hengelle. Rekkitangot, renkaat, nostopaikat sekä muutperusvälineet tarjoavat yhdessä soutulaitteiden, vatsa-selkäpenkkien sekä kiipeilyköysien kanssa monipuolisen harjoitusympäristön tehokkaaseen kiertoharjoitteluun. CrossFit Santasport järjestää tiloissa toimintaa, mutta tilaa voi myös vuokrata muuhun käyttöön. Lue lisää CrossFit Santasportin toiminnasta

Voimavalmennustila
Suomessa ainutlaatuinen 20 nostopaikan voimaharjoittelutila painonnostajien sek√§ muiden lajien oheisharjoittelun tarpeisiin. N√§k√∂esteet√∂n tila mahdollistaa suurempienkin ryhmien yht√§aikaisen harjoittelun, ja kamerakuvaus ja nostotekniikan analysointiohjelma tuovat lis√§mahdollisuuksia tarkkaan tekniikkaharjoitteluun. Tilassa my√∂s kyykkytelineit√§, nostopukkeja, leuanvetotankoja, puolapuut, selk√§penkit, kiipeilyk√∂ydet sek√§ hyppypukkeja/-penkkej√§. Huhtikuussa 2014 valmistunut tila korvaa entiset painonnostolavat urheiluhallin p√§√§dyss√§.

Kiipeilyseinä
Kiipeilysein√§n k√§ytt√∂√∂n on v√§hint√§√§n yhdell√§ seurueessa oltava riitt√§v√§ varmistuskokemus (KTO-moduuli 1 tai vastaava kokemus). Mik√§li haluat kerrata varmistamisen perusteet, ota yhteytt√§ Oula-Matti Peltoseen oula-matti.peltonen(at)santasport.fi. Tarvittavan osaamisen voit hankkia my√∂s kursseillamme. Kiipeilysein√§n k√§ytt√∂ omalla vastuulla. 

 

Lappi Areena

Lappi Areena on nykyaikainen monitoimihalli, joka muuntuu monenlaiseen k√§ytt√∂√∂n tilaisuuden ja vierasm√§√§r√§n mukaan. Ammattitaitoisen henkil√∂kuntamme ansiosta tarjoamme hyv√§t mahdollisuudet toteuttaa kaikenlaisia tapahtumia. Yhteisty√∂kumppaneiden kanssa j√§rjest√§mme huippuluokan √§√§nentoiston, valaistukset ja AV-tekniikan aina tapahtuman suunnittelusta purkut√∂ihin saakka. Lappi Areenan j√§√§tarjonta on kattava, sill√§ hallissa on yhteens√§ kolme kaukaloa (kisahalli ja harjoitushallit). Joukkueilla k√§yt√∂ss√§ 12 pukuhuonetta, kuivaustilat ja pyykinpesumahdollisuus. Katsomossa 3500 istumapaikkaa, lis√§ksi 1280 permatopaikkaa esiintymislavan eteen. Lue lis√§√§ Lappi Areenan toiminnasta.

 

Liikuntapaikat ulkona

Jalkapallokenttä
Koko: Pelialue 100 x 62 m, nurmialue 105 x 64 m
Alusta: Tekonurmi Saltex Greenie, jossa valettu joustorakenne
Ajastettu valaistus, ei lämmitystä.
Palloilukentälle voi varata yksittäisen vuoron tai toistuvan vakiovuoron.

Hiihtoladut
Santasport Lapin Urheiluopisto sijaitsee monipuolisen latuverkoston ja Ounasvaaran upeiden maisemien äärellä.

Rovaniemen latuverkosto

Seikkailupuisto Huima
Huima on kymmenratainen seikkailupuisto Santasportin pihapiirissä. Radat soveltuvat yli 130cm seikkailijoille ja Naperorata perheen pienimmille (min. 110 cm). Seikkailupuiston yhteydestä on mahdollisuus vuokrata myös mm. fatbikeja ja polkuautoja sekä pelata minigolfia.

Frisbeegolf
Frisbeegolf on hauska ja suosittu laji jota kannattaa kokeilla! Peliä pelataan lähes kuten golfia, mutta pelivälineinä käytetään frisbee kiekkoja. Tavoitteena on saada frisbee koriin mahdollisimman vähillä heitoilla. Frisbeegolfkiekkoja voit vuokrata vastaanotostamme.

Ulkokuntosali
Mikä sen mukavampaa kuin kasvattaa lihaskuntoa raittiissa ilmassa! Ulkokuntosali sijaitsee Santasportin päärakennuksen ja Lappi Areenan välissä.

Lasten liikennepuisto
Lasten liikennepuistossa huristellaan polkuautoilla ja opetellaan samalla liikennesääntöjä. Liikennepuisto on auki kesäisin. Polkuautoja voi vuokrata vastaanotostamme.

Nordic Fitness Sports Park
Monille liikuntalajeille sekä ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu ulkoilualue levittäytyy Ounasvaaran upeisiin maisemiin. Reitit on kartoitettu sekä merkitty opastein, ja kaikille reiteille pääsee suoraan Santasportin pihapiiristä. Reiteissä on valittavana monta eri tasoa kaikille kuntotasoille ja liikuntataustoille.

 

Poistu mobiilinäkymästä