Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

RYHM√ĄLIIKUNTA

Monipuolisesta ryhmäliikuntakalenterista löytyy tunteja monentasoisille kuntoilijoille. Ryhmäliikuntatunnit on jaettu eri elementteihin, joista jokainen edustaa tietyn tyyppistä liikuntaa. Elementtien avulla löydät itsellesi sopivat tunnit helposti ja nopeasti. Rentoudu kehonhuollossa tai kohota sykettä FolkJamissa tai kahvakuulatunnilla - kalenterista löydät vaihtoehtoja jokaiselle päivälle!

 

Ryhmäliikuntakalenteri ja varausjärjestelmä

 

Ryhmäliikuntaelementit

MAA: Liikunnasta terveyttä. Pohjan omalle hyvinvoinnillesi luot ruskealla merkittyjen maa-tuntien avulla.

ILMA: Liikkeen harmoniaa. Pehmeät ja harmoniset lajit, joiden tunneilla kehität kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä rentoutat mielen. Ilma-elementin tunnit on merkitty turkoosilla.

KIVI: Liikunnasta voimaa. Oman kehosi kivijalkaa pääset kehittämään kivilajien parissa. Lihaskestävyyttä ja -voimaa saavutat osallistumalla harmaalla merkityille kivi-tunneille.

METS√Ą: Liikunnan iloa. Soljuvaa liikett√§ ja aerobista liikuntaa on luvassa vihre√§ll√§ merkityn mets√§elementin alla.

TULI: Liikunnasta energiaa. Tule haastamaan itsesi oranssilla merkittyjen tuli-tuntien pariin. Tämän elementin alta löydät itsellesi haastetta fyysisesti sekä kaikki vauhdikkaat erikoislajimme.

VESI: Vesiliikuntaa. Tule virkistymään vedessä ja samalla kohottamaan kuntoasi sinisellä merkityille vesi-tunneille.

Ryhmäliikuntaa tilauksesta

Ryhmäliikuntatunteja voi tilata myös omalle ryhmälle tai yksityistunteina. Koko tilaustuntitarjontaamme voi tutustua Yritys- ja ryhmäpalveluiden ohjattujen tuntien luettelossa. Tuntien sisällöt voidaan suunnitella toiveidesi mukaan, kysy lisää myyntipalvelusta!

Tervetuloa nauttimaan monipuolisista tunneistamme!

Lisätiedot
Anniina Hyvönen
020 798 4271
lilli.peltonen(at)santasport.fi