RYHM√ĄLIIKUNTA

Monipuolisesta ryhmäliikuntakalenterista löytyy tunteja monentasoisille kuntoilijoille. Ryhmäliikuntatunnit on jaettu eri väreihin, josta jokainen edustaa tietyn tyyppistä liikuntaa. Värien avulla löydät itsellesi sopivat tunnit helposti ja nopeasti. Rentoudu kehonhuollossa tai kohota sykettä Kuntonyrkkeilyssä tai Bodycombatissa - kalenterista löydät vaihtoehtoja jokaiselle päivälle!

 

Ryhmäliikuntakalenteri ja varausjärjestelmä

 

Ryhmäliikunkalenterin värit

RUSKEA: Terveysliikuntaa. Pohjan omalle hyvinvoinnillesi luot ruskealla merkittyjen tuntien avulla.

TURKOOSI: Kehonhuoltotunnit. Pehmeät ja harmoniset lajit, joiden avulla kehität kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä rentoutat mielen.

HARMAA: Lihasvoimaa. Oman kehosi kivijalkaa pääset kehittämään näiden tuntien parissa. Saavutat lihaskestävyyttä ja -voimaa osallistumalla näille tunneille.

VIHRE√Ą: Aerobinen liikunta. Soljuvaa liikett√§ ja aerobista liikuntaa on luvassa n√§ill√§ tunneilla.

ORANSSI: Vauhtia ja haastetta. Tule haastamaan itsesi oranssilla merkittyjen tuntien pariin. Näiltä tunneilta löydät itsellesi haastetta fyysisesti.

SININEN: Vesiliikuntaa. Tule virkistymään vedessä ja samalla kohottamaan kuntoasi sinisellä merkityille tunneille.

Ryhmäliikuntaa tilauksesta

Ryhmäliikuntatunteja voi tilata myös omalle ryhmälle tai yksityistunteina. Koko tilaustuntitarjontaamme voi tutustua Yritys- ja ryhmäpalveluiden ohjattujen tuntien luettelossa. Tuntien sisällöt voidaan suunnitella toiveidesi mukaan, kysy lisää myyntipalvelusta!

Tervetuloa nauttimaan monipuolisista tunneistamme!

Lisätiedot
Lilli Peltonen
020 798 4227
lilli.peltonen(at)santasport.fi

Poistu mobiilinäkymästä