AIKUISTEN UIMAKOULUT

Uimakouluissamme voit oppia vesitaitoja alkeista aina huippuunsa viritettyyn kisatekniikkaan asti. Toteutamme myös yksityistunteja yksilöille ja ryhmille. Mikäli tarvitset apua uintiin liittyvissä asioissa, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Kevät 2017

Keväälle 2017 pystymme tarjoamaan aikuisille vain yksityisopetusta. Yksityisopetus on tehokas tapa saada yksilöllisettyä opetusta. Yksityisopetus sopii kaiken tasoisille, mutta toimii erittäin hyvin edistyneimmille tai veden pelon hallintaan.

Yksityispaketit ovat aina räätälöityjä asiakkaan mukaan, joten saat lisätietoa ottamalla yhteyttä. Ohjeellisen hinnan löydät kuitenkin tältä sivulta kohdasta uinnin yksityisopetus.

Lisätiedot
Jukka Shemeikka
jukka.shemeikka(at)santasport.fi

 

Oma ryhmäkurssi aikuisille

Varaa nyt suosittu räätälöitävissä oleva uintikurssi esim. omalle kaveriporukalle tai työporukalle. Kurssin sisältö ja kesto räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan. Kurssin henkilömäärä 5 - 10 osallistujaa.

Hintaesimerkit:
6 allastuntia + 1 teoriatunti = 90 ‚ā¨
10 allastuntia + 1 teoriatunti = 150 ‚ā¨

Uinnin yksityisopetus

Uinnin yksityisopetusta aikuiselle henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti.

Hinta:

1 h (sis. ryhtitarkistuksen ja ohjeistuksen) 85 ‚ā¨
2 h 140 ‚ā¨
3 h 195 ‚ā¨
4 h  250 ‚ā¨

Erillispalvelut

Tekniikkakuvaus
Lajihenkilön suorittama uinnin tekniikkakuvaus. Materiaali toimitetaan asiakkaalle pilvipalvelun kautta. Myös omalle muistitikulle tallentaminen mahdollista.

Tekniikkakuvaus + lajianalyysi
Lajihenkilön suorittama uinnin tekniikkakuvaus ja siitä johdettu analyysi. Materiaali toimitetaan asiakkaalle pilvipalvelun kautta. Myös omalle muistitikulle tallentaminen mahdollista.

Poistu mobiilinäkymästä