Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

Santasport-leirikoulut liikuttavat maassa, vedessä ja ilmassa. Löytäkää ryhmän rohkeus seikkailuleirillä tai riehaantukaa lumisesta talvesta Ounasvaaran upeissa maisemissa. Näillä leireillä ei ole tylsää!

Rovaniemelle on erittäin hyvät kulkuyhteydet. Santasportissa löydät kaiken saman katon alta: majoitus, ruokailu, luokkatilat, liikunta-aktiviteetit, kylpylä ja keilahalli. Kaikki seikkailulliseen leirikouluun sopivat aktiviteetit ovat aivan kivenheiton päässä: Ounasvaara tarjoaa mahtavat puitteet luontoliikuntaan ja talviurheiluun, Napapiirillä pääsee joulun tunnelmaan vuodenajasta riippumatta, ja kaupunki tarjoaa kulttuurikohteita ja mahdollisuuksia myös shoppailuun. Nyt se alkaa, seikkailullinen ja aktiivinen leirikoulu Santasportissa Rovaniemellä!

Eri vuodenaikoina leirikouluissa on omat teemansa:

  • RUSKA -syysleirikoulu
  • KUURA -lumileirikoulu
  • SILMU -kevätleirikoulu
  • HAASTE -seikkailuleirikoulu (ympäri vuoden!)
 
 

Arktisilla jäljillä -leirikoulu

Arktisilla jäljillä -leirikoulu vie luokkanne tutustumaan pohjoiseen luontoon, Lapin elinkeinoihin ja kulttuuriin.

Santasport Lapin Urheiluopisto toteuttaa kevään ja syksyn leirikoulut täyden palvelun periaatteella yhteistyössä Tiedekeskus Pilkkeen, Arktikumin ja Kulttuuritalo Korundin kanssa. Oppiminen leirikoulussa perustuu itse tekemiseen ja toimimiseen yksin ja ryhmässä. Leirikoulussa saa valmiuksia arjen taitoihin, luonnossa liikkumiseen sekä oppii aktiivisuutta ja toimeen tarttumista. Osa ohjelmasta tapahtuu ulkona, joten säänmukaiset, lämpimät, tuulen- ja sateenpitävät vaatteet ja jalkineet ovat leirikoulussa välttämättömät.

Leirikoulun järjestäminen on helppoa, sillä majoitus, ruokailu ja ohjelmat järjestyvät kaikki yhdellä varauksella. Tutustu Arktisilla jäljillä leirikoulun sisältöön täältä. Meillä oppiminen on tutkivaa ja hauskaa!

Arktisilla jäljillä - Leirikoulu Rovaniemellä (Natura -lehti 3/2013)

Leirikoulu Lapissa oli espoolaisnuorille elämys (Metsä.fi 18.10.2012)


 

Leirikoulu seikkailupuisto Huimassa - kysy lisää myyntipalvelusta!

 

Lisätiedot ja varaukset
Myyntipalvelu
puh. 020 798 4222
sales(at)santasport.fi